fbpx

Victoria Beckham X Mango: kapsulna kolekcija, ki obeta luksuz v vsakdanjem slogu

Luksuz v vsakdanjem slogu

Victoria Beckham X Mango
Foto: Mango

Mango, ena izmed vodilnih evropskih modnih znamk, v sodelovanju z ikonično oblikovalko Victorio Beckham predstavlja kolekcijo za pomlad in poletje. Ta združuje klasični britanski luksuz in sodobno zasnovo Mangovih oblačil, kar ustvarja nepozabno modno izkušnjo. Kolekcija, ki slavi skupne vrednote sloga, kakovosti in ženstvenosti, prihaja ob pravem času, saj zaznamuje pomemben trenutek v zgodovini Mangovih kolaboracij.

Kapsulna kolekcija, navdihnjena s filmom La Piscine iz leta 1969 z Jane Birkin, prinaša sofisticiran slog 70-ih let, ki je primeren tako za dnevne kot večerne priložnosti. Osredotoča se na brezčasno krojenje, ženske obleke iz spodnjega perila, pletenine in dodatke, ki bodo zagotovo postali zvezde te in prihodnjih sezon.

Foto: Mango

Izdelki, ki so srce kolekcije, so izdelani iz naravnih materialov, kot so lan, bombaž in svila najvišje kakovosti, in predstavljeni v čistih, razkošnih izvedbah v nevtralni paleti barv, kot so bela, črna, ecrù, maslo z dodatki modre, breskve ali mauve rožnate.

Foto: Mango
Foto: Mango
Foto: Mango
Foto: Mango

Krojenje predstavlja temelj kolekcije, z natančno izdelanimi vzorci na blazerjih z izrazitimi rameni in pasovi, skupaj z ekstra dolgimi hlačami v sproščenih razširjenih krojih, ki so značilni za Victorio Beckham. Kolekcijo dopolnjujejo tudi tekoče, spodnje obleke z diagonalnimi rezi in zunanji šivi ali polžji volančki, skozi celotno kolekcijo pa se prepletajo teme prosojnosti in detajli, navdihnjeni z intimnim perilom.

Foto: Mango

Kampanjo, ki odraža navdih oblikovanja kolekcije, so fotografirali David Sims, stilirala pa Emmanuelle Alt, v njej pa nastopajo modeli Anok Yai in Freya Nutter. Slike močno poudarjajo kristalno modro barvo čistega bazena.

Foto: Mango

To sodelovanje je najnovejše v nizu Mango sodelovanj z drugimi blagovnimi znamkami, umetniki in talenti, kot so SIMONMILLER, Camille Charrière in Pernille Teisbaek, in sovpada z 40. obletnico Mangovega delovanja, kar kolekciji daje pridih pristnosti, navdiha in praznovanja, namenjenega celotni skupnosti Mango.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.