Ličenje z osvetljevalcem
Utrip mesta · zdravje & lepota

Osvetljevalec obraza je nepogrešljiv pripomoček pri ličenju, ki pa ima svoje meje. Malo osvetljevalca na vrhu ličnic za svetleč videz nikoli ne škodi. A z njim je treba biti previden, saj se kaj hitro zgodi, da z vašega obraza kar kriči: ”Preveč osvetljevalca!!!” Praksa je, da nanos karseda zabrišemo, Mariya Lyubashevskaya pa je z osvetljevalcem naličila kar svoj celoten obraz, ki se je na koncu svetil bolj kot disko krogla! Še koga spominja na Pločevinka iz Oza?

Želite imeti sijoč obraz? In to mislimo dobesedno sijoč obraz, ne le simbolično svež? Potem si oglejte posnetek YouTubove uporabnice Mariye, katere ideja za make-up je tako čudna kot njen priimek (Lyubashevskaya), ki v svojem videu z osvetljevalcem naliči svoj celoten obraz.

PREBERITE ŠE: Kontroverzne šminke v obliki falusa!

Za osvetljevalec, s katerim poudarimo določene poteze obraz, velja, da je treba biti z njim karseda previden, saj ga je hitro preveč (podobno kot z dišavo), ključno pa je, da svetlečo barvo karseda zabrišete. No, Mariya se je požvižgala na vsa ta nenapisana pravila in je z njim pretiravala. In to kako! Čeprav je končni rezultat šokanten, po drugi strani navduši. In kot dekle pove na začetku posnetka, tovrstni videz ni za vsak dan, vsekakor pa se najde vsaj en dan, ko ga lahko uporabimo. Mi bi izbrali pust in potencialno ekstravagantno zabavo. Pa vi?

Anatomija popolnega nasmeha Anatomija popolnega nasmeha: kakšen je popoln nasmeh? Falusne šminke Kontroverzne šminke v obliki falusa! Najboljše vaje za čvrsto zadnjico na YouTubu Sladoled proti mačku Gyeondyo: sladoled proti mačku ·