111014_EpicRapBattleFeat-970x545
V zraku · buzz buzz

Epic Rap Battles of History je YouTube serija besednih dvobojev oz. obmetavanj (originalen format je širši publiki predstavil film 8 milj) med raznovrstnimi liki- resničnimi ali izmišljenimi, vzetimi iz pop kulture ali zgodovine- v katere se v tipu Klemna Slakonje iz Hri-barja prelevita njuna ustvarjalca Peter Shukoff (aka Nice Peter) in Lloyd Ahlquist (aka EpicLLOYD) ter po potrebi dodatna ekipa.

Glasbeno-obrekovalni dvoboji, ki se jih je nabralo že za štiri sezone, so eni najbolj gledanih posnetkov na YouTubu in konceptualno temeljijo na formatu, ki smo ga vajeni pri freesyle rapanju- torej verbalno obračunavanje, kjer eden replicira drugemu.

PREBERITE ŠE: Eminem in Sia sta nazaj, tokrat v skladbi Guts Over Fear

V primeru Epic Rap Battles of History (začelo se je leta 2010) gre za obračunavanje na podlagi uspehov ali polja delovanja dotičnih oseb in zadnji obračun je potekal med Ghostbustersi (Izganjalci duhov, film) in Mythbustersi (Razbijači mitov, serija) iz programa Discovery Channel. Kdo je zmagal, presodite sami.


2I8A9286 3 Drone Boning: prvi erotičen film posnet z dronom HappyDays-1024x682 Ko mamica Susan Copich pokaže svojo mračno stran jezik 7 zvijač, s katerimi se boste lažje in hitreje naučili tujega jezika 3 - Laucala Island-fb 10 najdražjih izkustev, ki si jih najbrž nikoli ne bomo mogli privoščiti