Slovenski komentator
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Se še spomnite evforičnega islandskega komentatorja iz evropskega nogometnega prvenstva Euro 2016, ki je s srčnim navijanjem osvojil srca vseh nas? Seveda se ga! A Gudmundur Benediktsson je dobil resnega konkurenta v boju za naslov najbolj evforičnega nogometnega komentatorja, in to kar v slovenskemu komentatorju Dejanu Vedlinu, ki je komentiral tekmo med nogometnima kluboma Maribor in Aberdeen s Škotske. Prisluhnite njegovemu ”izpadu” ob vodilnem zadetku Novakovića.

Evropski obračun med nogometnima kluboma NK Maribor in Aberdeen FC (Škotska) se je končal z neodločenim izidom 1 : 1, toda bolj kot rezultat odmeva komentiranje Dejana Vedlina, ki se mu je ob zadetku Milivoja Novakoviča povsem ”snelo”.

PREBERITE ŠE: Euro 2016: najbolj smešni video trenutki na EP v nogometu 2016

Zadetka se je tako zelo razveselil, da ga je pokomentiral kar v slogu znamenitih brazilskih nogometnih komentatorjev, ki so po vsaki tekmi brez glasu – če padajo goli, seveda.

Nekaj najbolj norih proslavljan gola nogometnih komentatorjev:

Sloviti islandski komentator:

Legendarne zgodovinske fotografije, ki jih najverjetneje še niste videli Legendarne zgodovinske fotografije, ki jih zagotovo še niste videli Neumna vprašanja zastavljena Googlu. 20 najbolj neumnih vprašanj, ki so jih ljudje zastavili Googlu Pokemon GO napovednik Iskreni napovednik za Pokemon GO Psi, ki so si omislili bolj modno frizuro kot ti! Modne pasje frizure – psi pred in po obisku pasjega frizerja ·