FSF_Tsr1Sheet_RGB_0830_1
Kulturni izbor · film

Najprej ljubezen, nato poroka, nato ugrabitev? Pri Universalu so objavili dražilni napovednik za Fifty Shades Freed, ki v kina prihaja na valentinovo prihodnje leto.

V dražilnem napovedniku za Fifty Shades Freed (2018) so vključeni prvi posnetki zadnjega delatrilogije Petdeset odtenkov sive. Vidimo lahko, kako se Anastasia Steele (Dakota Johnson) in Christian Grey (Jamie Dornan) poročita, se odpravita na medene tedne v Evropo, nato pa se jima življenje obrne na glavo.
Napovednik se začne s Christianovimi poročnimi zaobljubami, medtem ko se Anastasia pripravlja na veliki dan. Prizori z njunega medenega tedna so prekinjeni z erotičnimi prizori. Vse skupaj se spremeni, ko zagledamo Christana z orožjem v roki, Anastasio, ki strelja, ter bivšega šefa, ki glavni junakinji grozi z nožem.
Celoten filmski napovednik lahko pričakujemo novembra, film pa prihaja v kina na valentinovo prihodnje leto.
Studio Universal je med drugim pokazal tudi filmski plakat, kjer lahko vidimo gospo Grey v presunljivi poročni obleki.


c9430381b91bc4350653aafe4911784339d7bfab 7 odličnih filmov o nogometu britannia_1 Britannia: je to serija, ki bo nadomestila Igro prestolov? PREBUJANJA_Katarina in Jurij1 Filmski napovednik: Prebujanja (2017) the-hitmans-bodyguard-ryan-reynolds-samuel-l-jackson Ste ujeli Slovenca v najnovejši hollywoodski komediji? · · · ·