Ideje za Halloween 2018, s katerimi boste izvirno okrasili dom.
V zraku · buzz buzz

Od noči čarovnic 2018 nas deli slab mesec, zato se morate tisti, ki imate radi ta praznik, primerno tudi pripraviti na njegov prihod. Buče so sinonim za halloween, a če nimate vrta, kjer bi lahko tisto ‘ta pravo’ bučo tudi zasadili, jo lahko na zelo preprost način pričarate v nekaj minutah kar doma. Te ideje za halloween 2018 vam bodo dokazale, da na noč čarovnic nemogoče postane mogoče.

Zdi se, da je v današnjem času resnično vse mogoče, tudi tisto, kar se nam je nekoč zdelo nedosegljivo. Ali pa preprosto nismo bili dovolj izvirni? Kdo bi vedel. Dejstvo je, da v nakupovalnih centrih začnejo trgovci že v avgustu polniti police z različnimi halloween okraski, s katerimi lahko resnično lepo okrasite svoj dom, avtomobili in celo sebe … Ideje za halloween 2018 so okoli vas zelo zgodaj, a kaj, ko v prodaji ni ravno tistega, kar ste si vi zamislili, da bi imeli, ali pa ste videli pri sosedi lansko leto na noč čarovnic. Brez skrbi, kot smo že rekli, nemogoče je mogoče. Buča, ki jo ne morete zasaditi ravno pred blokom, lahko v nekaj minutah zraste v vašem domu.


shutterstock_744175093 Več ljudi umre zaradi snemanja selfijev kot napadov morskih psov shutterstock_394740760 11 misli, ki jih ima vsak izmed nas, ko se zbudi z nekom v svoji postelji Je to sanjska služba? Ženska služi z iskanjem imen za lake Je to sanjska služba? Ženska služi z iskanjem imen za lake Leteča lisica V tem muzeju hrane boste lahko videli najbolj odvratno hrano z različnih delov sveta · · ·