jaguar
Utrip mesta · mobilno

Ne, ne gre za nov primer pobega divje mačke iz živalskega vrta, kot je bilo to z risoma, pač pa za avtomobilsko znamko Jaguar. Njen najnovejši športni coupe F-Type je v betonsko džunglo namreč zvabila prav slovenska prestolnica, kjer so zanj posneli reklamni spot ”Alive”. Oglejte si, kako je nastajal.

Ustanovitelj Jaguarja, William Lyons, je nekoč dejal, da je avto ”najbližje temu, kar smo ustvarili, da deluje živo”. Od tu so črpali inspiracijo ustvarjalci spota ”Alive”, ki se jim je zdela Ljubljana najprimernejša lokacija, da na plano svojo divjo nrav spusti jeklena mačka Jaguar F-Type.

PREBERITE ŠE: Jaguar XE – povratek Britancev med kraljevino nemških športnih limuzin D-segmenta

Ta športni coupe se je sprehodil skozi (sicer za promet zaprto) staro mestno jedro, BTC in okoli WTC-ja, medtem ko so pravo divjo mačko posneli v privatnem živalskem vrtu v angleškem Oxfordshiru pred zelenim platnom, ki pa se bo v procesu montaže preselil na ljubljanske ulice.

Kiasoul_EV_predpremiera_5 Kia soul EV – prvi pri nas smo preizkusili kiinega električnega pionirja city_magazin_1000x500_tisk Zavarovalnica Triglav & Petrol ponujata brezplačen preventivni pregled vozila Ferrari-F60America_2015_1280x960_wallpaper_01 Ferrari F60 america – popolna ekskluzivnost za 10 “jenki” srečnežev 2015-Porsche-Carrera-GTS-13 Porsche 911 dobil različico GTS, kot zapolnitev praznine med carrero S in GT3 · ·