150-metrski vodni tobogan
V zraku · buzz buzz

Sredi julija se bo Kongresni trg spremenil v pravcati vodni park. 23. in 24. julija 2016 bo namreč v središču Ljubljane zrasel 150-metrski vodni tobogan z dvema stezama, po katerih se bodo lahko obiskovalci spuščali brezplačno!

23 in 24. julija 2016 bo v Ljubljani potekal vodni dan, glavna atrakcija pa bo 150-metrski vodni tobogan na Kongresnem trgu. T.i. Prima tobogan bo imel dva ”jezika”, po katerih se bodo lahko obiskovalci spuščali brezplačno in sicer v sobot med 10.00 in 21.00 uro ter v nedeljo med 10.00 in 19.00 uro.

PREBERITE ŠE: London dobiva najdaljši tobogan na svetu!

Ko se torej 23. in 24. julija odpravljate v središče Ljubljane, nikar ne pozabite s seboj vzeti kopalk in brisače. Mokra zabava se prične že navsezgodaj!

Pisava iz vzorci črk v kamnu. André Quirinus Zurbriggen: iz kamnom z vzorci črk ustvaril abecedo in font Sloviti logotipi kot število kalorij Calorie Brands število kalorij kot logotip blagovne znamke Ko moški pozirajo kot ženske Če bi se moški na Instagramu obnašali enako trapasto kot ženske Papirnate brisače Kleenex Tega o Kleenex robčkih za obraz v embalaži gotovo niste vedeli! ·