Victoria's Secret - praznična voščilnica 2016
V zraku · buzz buzz

Potem ko so nam Viktorijini angelčki na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016 pokazali najnovejšo kolekcijo ženskega spodnjega perila, nam zdaj pomanjkljivo oblečene želijo še vesel božič in vesele praznike. Je to najbolj seksi praznična čestitka vseh časov?

Viktorijini angelčki, ki jih ‘vzgaja’ znamka spodnjega perila Victoria’s Secret, veljajo za najbolj seksi ženske na svetu. Tokrat vam njihova brhka dekleta – Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridg, Jasmine Tookes, Elsa Hosk in Josephine Skriver – v spodnjem perilu in z znamenitimi krili želijo vesele praznike in pozivajo Božička, naj ”pohiti po dimniku navzdol” (priredba skladbe Santa Baby, Eartha Kitt, 1953). Tudi mi ga že komaj čakamo, pa vi?

PREBERITE ŠE: Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki

Victoria’s Secret vsak konec leta poskrbi za vroče praznično voščilo in v nadaljevanju si lahko ogledate nekaj preteklih. Katero se vam najbolj dopade?

2010 – Victoria’s Secret praznična voščilnica:

2011 – Victoria’s Secret praznična voščilnica:

2012 – Victoria’s Secret praznična voščilnica:

2013 – Victoria’s Secret praznična voščilnica:

2014 – Victoria’s Secret praznična voščilnica:

2015 – Victoria’s Secret praznična voščilnica:


Alkoholni maček Šokantno, koliko let življenja preživimo z alkoholnim mačkom! Prvi luping na smučeh v zgodovini Jesper Tjäder izvedel prvi luping na smučeh v zgodovini Zakaj tako boli, ko moškega udariš v moda? 1466773723-channing-tatum-jenna-dewan-step-up Tega pametna in močna ženska od partnerja NE BO zahtevala! · · · · · · ·