Screen Shot 2014-06-22 at 19.07.03
Utrip mesta · mobilno

Toyota je na ulicah večjega španskega mesta s pomočjo svetovno znanega humorista Rahata, izvedla zanimivo potegavščino, v kateri izgleda, kot da se po ulicah mesta vozi aygo brez voznika. Pri tem pa pelje skozi avtopralnico, obišče restavracijo s hitro hrano… Preveri reakcije mimoidočih.

Zanimiv video posnetek je te dni zaokrožil po spletu in hitro nabral preko milijon ogledov, v njem pa vidimo znanega humorista Rahata, kako se je tokrat združil s Toyoto in v Španiji izpeljal še eno v seriji njegovih potegavščin. Tokrat se je oblekel v sedež toyote aygo in vozil po ulicah in strašil mimoidoče. Poglejte si ta zanimiv posnetek, nasmejali se boste do ušes.

jeep-wrangler-nighthawk- Unlimited nighthawk: Ultimativni jeep za vse terene cover-harley-davison Tudi legendarni Harley Davidson “podlegel” elektriki Renault-Megane-RS-275-Trophy-R-2 Megane R.S. Trophy Renaultu ponovno prinesel rekord z Nurburgringa porsche-911-carrera-s-martini-racing-edition Enega “shaken, not stirred” – porsche 911 carrera S martini edition