cc031f616261fd88890ee31ce2cc55b0
V zraku · trend

Radi imamo kolesa. Dekleta imamo še raje krilca in obleke. Na problem naletimo, ko si želimo oboje. Pa nič več! Penny In Yo‘ Pants je odlična in lahka rešitev, ki nam dovoli kolesariti s krilom, brez Marilyn Monroe trenutkov.

Nekaj deklet si je domislilo preprosto in zares super rešitev za vsa dekleta, ki rada oblečemo krilo in hkrati kolesarimo. Vse kar potrebujemo je elastična gumica in kovanec ali kaj podobnega. Oblečemo krilo, kovanec damo za krilo, tako da zajamemo oba sloja in s pomočjo elastične gumice spredaj ustvarimo gumbek in že lahko »odkolesarimo«. Da, tako preprosto je.

Penny In Yo’ Pants je postal pravi trend in dekleta že razvijajo patent, ki bo preprečil, da se vam krilo na mestu gumbka zmečka. Predstavile ga bodo kar na Kickstarterju. Vsi, ki ga boste kupili, pa boste prispevali tudi k boljšim pogojem treniranja in kolesarjenja žensk v Afganistanu.

cover_-karierno-sidro Gorenjska banka – spoznajte svoje karierno sidro Foto: Italia Independent Gumijasta sončna očala I-Ultra so enostavno neuničljiva lechal-smart-footwear-1 Lechal, futuristični pametni čevlji Casetify-Custom-Case-Taxi Wooden case – ustvarite unikaten leseni ovitek za vaš pametni telefon ·