BMW - The Escape
Kulturni izbor · film

Se spomnite, ko je BMW pred desetletjem in pol ustvaril serijo osemminutnih spletnih filmov, ki jih je poimenoval The Hire (Najem), v katerih so blesteli Clive Owen in vozila BMW. Oba glavna akterja se po letu 2002 vračata na sceno v novem kratkometražnem filmu The Escape, eden že malce zarjavel (Owen), a še vedno kos nalogi, drugi (BMW) pa v boljši formi kot kadarkoli prej (BMW 540i).

The Escape je tretje poglavje serije filmov The Hire, ki jo je leta 2001 začel BMW in je iz igralca Cliva Owna naredila svetovno zvezdo, režirala pa kopica vrhunskih režiserjev od Guya Richieja, Johna Wooja, Angeja Leeja, Tonyja Scotta, Alejandra Gonzalesa Inarrituja do Johna Frankenheimerja.

Za najnovejši film so pri BMW-ju v svoje vrste zvabili Neilla Blomkampa (Elizij, Okrožje 9), poleg Angleža, ki se je znova vživel v vlogo poklicnega voznika, pa kot skrivnostno dekle nastopa še Dakota Fanning (Telesni čuvaj, Vojna svetov, Somrak).

PREBERITE ŠE: Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca

Tudi v novem nadaljevanju franšize The Hire (do zdaj so posneli devet filmov), ki je po 14 letih vstala iz pepela, ne manjka divje vožnje, ki daje kopico priložnosti za prikaz vrhunskih zmogljivosti predstavljenega avtomobila BMW 540i.

BMW Films – Stars:

BMW Films – The Ambush:

BMW Films – The Chosen:

BMW Films – Hostage:


chandler Objavili zadnji del serije Prijatelji, v katerem Chandler umre Ikonične vloge, ki bi šle skoraj v vloge drugih igralcev. Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca Izbrisane scene, ki zamašijo luknje v scenariju 9 izbrisanih filmskih scen, ki razložijo nepojasnjene prizore Najboljše grozljivke Najboljše grozljivke vseh časov, ki niso hollywoodske produkcije · ·