Villa Angelina: domačnost in sprostitev v zelenem objemu Rogaške Slatine

Zadnjič posodobljeno: :

Če iščete pobeg, ki vam bo pričaral domačnost in vas hkrati sprostil z močjo narave, potem se morate ustavitili v Villi Angelina!

Villa Angelina se nahaja v neokrnjeni naravi prijetne vasice Topole, le 2 kilometra iz Rogaške Slatine. Od tam se razprostira čudoviti razgled na slovensko pokrajino, vse od Kozjanskega pa do Kamniških Alp, in na sosednjo Hrvaško.

Počitek si lahko tukaj privoščite v prijetnih sobah v podeželskem stilu, ki nudijo sprostitev, udobje ter občutek domačnosti. Zjutraj vas pričakuje okusen slovenski zajtrk, ki vam bo dal zagon in energije za čim boljši izkoristek dneva. Za učinkovito sprostitev ste vabljeni v Angelinin Wellness, kjer se lahko sproščate ter razvajate svoje telo v savni in masažni kadi z dišečimi kopelmi. Ob vročih dneh se preprosto osvežite v zunanjem plavalnem bazenu in hkrati uživajte v čudovitem panoramskem razgledu na okolico. Z igranjem na gong ter glasbene zvončke se lahko z mislimi poglobite sami vase in tako doživite osebno transformacijo. V krušni peči in na grilu pa si lahko spečete kaj užitnega in okusnega, da okrepite svoje telo ter razvajate svoje brbončice.

Villa Angelina (Foto: Booking.com)
Villa Angelina (Foto: Booking.com)
Villa Angelina (Foto: Booking.com)
Villa Angelina (Foto: Booking.com)

Nešteto možnosti za sprostitev in umiritev najdete tudi v Angelininem vrtu. Skozi vrt vas vodi Angelinina sprehajalna pot spoznanja, kjer v objemu narave in popolnega miru duša in telo zopet najdeta svoj mir. Sprehajalna pot spoznanja nudi čudovit razgled na značilno slovensko podeželje, ki je bogato z zelenečimi vinogradi in travniki. V vrtu so zasejana številna zelišča, stare sorte sadnega drevja ter drevesa, ki so s svojo rastjo tipična za kozjansko pokrajino in slikovito oblikujejo naravno podobo domačega okolja.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Grad Vinica: butični oddih, kjer se boste počutili kot kralji!