fbpx

Villa Euphrasiana: za sanjske počitnice v Poreču

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Bližajo se prvomajski prazniki in poletne počitnice, zato je čas za rezervacijo vikenda v Istri. Villa Euphrasiana bo osvojila vse vaše čute, saj se nahaja v centru mesta in bližini morja.

V centru Poreča se nahaja nedavno obnovljena vila Euphrasiana. Nedaleč od vile je znamenita Evfrazijeva bazilika, eden najlepših ohranjenih spomenikov zgodnjebizantinske umetnosti v Sredozemlju. V bližini so tudi ostale znamenitosti, vključno z najbližjo osupljivo plažo, ki je oddaljena le 50 m.

Elegantna in predvsem zanimiva notranja zasnova vile ustvarja razkošno vzdušje posebej toplega in prijetnega vzdušja. Vila Euphrasiana je velika 120 m2 in je sestavljena iz 2 prostornih spalnic z zakonskimi posteljami. Dve spalnici imata udobno zasebno kopalnico s tušem. Kopalnica glavne spalnice je opremljena s savno, kjer se lahko gostje vile sprostijo. Pritličje vile je sestavljeno iz elegantne in popolnoma opremljene kuhinje z jedilnico in dnevno sobo, ki je kot nalašč za popoldansko sprostitev.

Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Razkošna in zanimiva notranjost vile.
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com

Celotna vila ima talno gretje, zaradi česar je odlična izbira za celoletne počitnice. Dodatek k luksuzni ponudbi vile je jacuzzi na terasi v prvem nadstropju, v katerem bo zagotovo užival vsak gost te vile.

Foto: Booking.com
Dodatek k luksuzni ponudbi vile je jacuzzi na terasi v prvem nadstropju.

Mesto Poreč je znano po spektakularni turistični in gastronomski ponudbi, bogati kulturni dediščini, gostoljubnosti domačinov in zabavah, ki jih organizirajo v središču mesta in turističnih krajih, ki ga obkrožajo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!