fbpx

Vinilke na plan!

Za vse nepopravljive nostalgike, ki še zmeraj prisegamo na topel zvok starih vinilk, bo Novak LP-to-MP3 Recorder več kot zanimiv izdelek. Kot pove že samo ime, bomo z analognim predvajalnikom lahko zapisali zvok z LP-plošč v digitalni .mp3-format (podpira tudi WAV in WMA). Gramofon ima tako integrirane zvočnike kot ...

Za vse nepopravljive nostalgike, ki še zmeraj prisegamo na topel zvok starih vinilk, bo Novak LP-to-MP3 Recorder več kot zanimiv izdelek. Kot pove že samo ime, bomo z analognim predvajalnikom lahko zapisali zvok z LP-plošč v digitalni .mp3-format (podpira tudi WAV in WMA). Gramofon ima tako integrirane zvočnike kot RCA-izhod za priklop zunanjih zvočnikov. Plošče vrti v vseh treh hitrostih (33, 45 in78), a bistvo se skriva v USB-povezavi, preko katere poteka enostavna digitalizacija zvočnega zapisa. Gramofon povežemo s PC-jem, priložena programska oprema pa opravi preostanek dela, z malenkostjo naše pomoči, seveda. Edina slaba stran Novaka je priročnik v japonščini.

Cena: 165 evrov, na voljo na www.japantrendshop.com

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.