fbpx

Volkswagen Polo GTI: mala navita petarda

Zadnjič posodobljeno: :

Pred dobrima dvema mesecema je bil predstavljen prenovljeni Volkswagen Polo, a brez svoje najzanimivejše različice GTI. Na malce nenavaden način, preko objave na platformi LinkedIn, smo vendarle dočakali predstavitev navitega Pola.

Prenovega novega Volkswagen Pola je zahtevala tudi prenovo njegove športne različice. Volkswagen Polo GTI je dobil nove žaromete in širše zadnje luči. Opazni pri modelu GTI so vstavki in dodatki v rdeči barvi, dvojni zaključek izpušne cevi in prednja maska s satovjem in osvetlitvijo LED, v stilu Golfa GTI. Opazna so večja dvobarvna platišča, pod katerimi se skrivajo rdeče obarvane zavorne čeljusti. Črna ogledala in črna streha poskrbijo za opazen kontrast z belo zunanjostjo avtomobila.


Pola GTI bo poganjal 2,0-litrski turbinski bencinski motor z 204 konjskimi močmi in 320 Nm navora. Za pospeševanje od 0 do 100 km/h bo potreboval 6,5 sekund. Za prestavljanje bo na voljo zgolj avtomatski dvosklopčni 7-stopenjski menjalnik.

Dodatne Informacije

volkswagen.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!