Vreme z Mikijem Mustrom – Zvitorepec, Trdonja in Lakotnik kot liki v vremenski aplikaciji

Vremenska aplikacija izpod prstov Miki Mustra.

Tako kot Peter Florjančič, tudi Miki Muster dokazuje, da mu leta ne morejo do živega in zna kljub svojim častitljivi starosti prepoznati zanimivo idejo. Sodelovanje s podjetjem As faktor namreč pomeni, da so si zdaj njegovi najbolj prepoznavni stripovski junaki, Zvitorepec, Trdonja in Lakotnik, utrli pot še v vremensko aplikacijo Vreme z Mikijem Mustrom, kjer bodo nastopali kot animirani liki. Namen aplikacije je, da skuša tudi današnji mladini približati te legendarne like, ki so zaznamovali že marsikatero mladost.

Dogodivščine Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika se po novem selijo tudi na pametne telefone. As faktor in največja legenda slovenskega stripa Miki Muster, ki se je podpisal pod brezčasne stripe o Zvitorepcu, Trdonji in Lakotniku, sta namreč pripravila vremensko aplikacijo Vreme z Mikijem Mustrom, ki bo imela v prvi fazi deset različnih animacij. Te bodo v skladu s trenutno vremensko sliko in temperaturo izbranega kraja.

PREBERITE ŠE: Aplikacija UltraTuner – najbolj natančen uglaševalec kitare

Vremenska aplikacija izpod prstov Miki Mustra in As faktorja.
Vremenska aplikacija izpod prstov Miki Mustra in As faktorja.

Brezplačna aplikacija bo že kmalu na voljo na Google Play (za Android populacijo) in Apple Store (za iOS populacijo), če želite, pa jo lahko uradno zaženete v živo z očetom omenjenih junakov 2. junija 2015 ob 18. uri v striparnici Buch.

Dodatne Informacije

Več informacij:
weather-mikimuster.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!