fbpx

Vrhunski cenovno dostopni pametni telefon Microsoft Lumia 640 LTE

Prikupna Microsoft Lumia 640 LTE.

Iščete cenovno dostopen pametni telefon, ki ne prihaja iz iOS ali Android tabora? Potem zna biti 145-gramska Microsoft Lumia 640 LTE pravi odgovor. Nanj tudi ne bo treba več dolgo čakati (nekje do začetka aprila), tako da počasi že lahko pripravite cca. 240 evrov. In čeprav vas bo pričakal še z mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone 8.1, ima vse predispozicije, da se bo ''štekala'' tudi s prihajajočimi Windowsi 10.

Vrhunski cenovno dostopni pametni telefon Microsoft Lumia 640 LTE ne more skriti najstniškega izgleda. A telefon, ki podpira tehnologijo 4G/LTE in ga dobimo z modrim, oranžnim, črnim in belim ohišjem, za mladostniškim videzom skriva bogato tehnološko opremo.

Microsoft Lumia 640 LTE je dobra do vas kot prva jutranja skodelica kave.
Microsoft Lumia 640 LTE je dobra do vas kot prva jutranja skodelica kave.

Mednjo sodi štiri-jedrni 1.2 GHz procesor Qualcomm Snapdragon 400, vgrajen pomnilnik z 8 GB ”lufta”, digitalni fotoaparat s prav toliko milijoni točk ločljivosti in zamenljiva baterija s kapaciteto 2500 mAh, kar v omrežju 2G pomeni maksimalno 26,5, v omrežju 3G pa 17,5 ur pogovora, v stanju pripravljenosti pa se to prevede v 36 dni avtonomije. Telefon podpira istočasno koriščenje dveh telefonskih SIM kartic, za hitro delovanje aplikacij in vsega ostalega pa skrbi 1 GB RAM-a. Prostor za shranjevanje je sicer mogoče razširiti in sicer s pomočjo microSD kartice velike največ 128 GB.

PREBERITE ŠE: Microsoft Lumia RM-1099 – najcenejši pametni telefon iz družine Lumia


Ne moremo jasno niti mimo trpežnega 5-palčnega zaslona na večkratni dotik (Gorilla Glass 3 zaščita) ločljivosti 1280 x 720 (294 ppi), vsi lastniki Lumie 640 LTE pa bodo ob nakupu bogatejši tudi za enoletno brezplačno naročnino na Office 365 Personal (oblačni pisarniški paket). Za dobro vago Microsoft mesečno ponuja še 60 minut zastonjskih pogovorov prek Skypa in do 30 GB prostora v oblačni osebni knjižnici OneDrive.

Microsoft Lumia 640 LTE je odličen tehnološki ''obrok''.
Microsoft Lumia 640 LTE je odličen tehnološki ”obrok”.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.microsoft.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.