Vse v belem – artistična atrakcija v Velenjki

Zadnjič posodobljeno: :

Največji velenjski nakupni center Velenjka se bo za en dan prelevil v pravi ekstravagantni cirkus v belem, za kar bodo poskrbele artistične atrakcije izjemnih uličnih umetnikov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Nakupni center Velenjka

Organizator

Velenjka

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vsotp je prost

Največji velenjski nakupovalni center, Velenjka, obiskovalcem poleg preko petdesetih trgovin in lokalov vselej ponuja tudi priložnost za izjemna doživetja. Veliko poudarka dajo na vsesplošno prijetno atmosfero, ki jo nadgradijo s sezonskimi dekoracijami, prireditvami in zanimivimi presenečenji.

Ekstravagantna dekoracija.
Ekstravagantna dekoracija.

V mesecu maju so pripravili še posebej zanimivo atrakcijo v znamenju bele barve – Vse v belem. Velenjkini hodniki so se za to priložnost spremenili v belo pravljično deželo, polno čudovito okrašenih kotičkov. Obiskovalci si lahko izberejo svoj najljubši beli kotiček, se v njem fotografirajo in sodelujejo v nagradni igri za lepe nagrade. Vrhunec dogajanja se bo zgodil v soboto, 16. 5. 2015, ko bodo v belo odeto Velenjko od 10. ure naprej zavzeli žonglerji, balerine, akrobati in drugi izjemni ulični umetniki ter jo za en dan spremenili v pravi cirkus. Magična atmosfera, dih jemajoči triki umetnikov in glamurozni kostumi bodo zagotovo očarali obiskovalce. Prvih sto, ki si bodo spektakularen dogodek prišli ogledati oblečeni v bela oblačila, se bo posladkalo s sladkim čokoladnim presenečenjem.

Slavni avstrijski žongler Albert Tröbinger bo predstavil svoje magične trike.
Slavni avstrijski žongler Albert Tröbinger bo predstavil svoje magične trike.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.velenjka.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Virtualna noč groze: prekletstvo 2020 – prvič v Sloveniji