fbpx

Walk Wing – križanec med rolerji in kotalkami s katerim lahko preklapljate med hojo in kotalkanjem

Evolucija gre takole: kotalke-rolerji-čevlji s koleščki na peti- Walk Wing. Slednji je križanec vseh treh predhodnikov. A s pomembno razliko. Z njimi lahko premagujete razdaljo s pomočjo koleščkov in peš ob tem pa vam ni treba menjati obutve ali delati kompromisov. Gre namreč za ''amfibijski'' pripomoček za noge s katerim lahko preklapljate med kotalkanjem in hojo oziroma tekom v delčku sekunde.

Walk Wing je nov način premagovanja razdalj. Gre za križanca med rolerji in kotalkami s katerim lahko preklapljate med hojo in kotalkanjem. V osnovi gre za nastavek s podplatom, ki se oklene okoli čevljev, koleščka pa pridejo na plano z enim samim potegom roke. Walk Wing pa niso le zabaven in hiter način premagovanja razdalj, ampak tudi udobni in stabilni kot športni čevlji. Avtorica teh ”podaljškov” oziroma kril za čevlje je YJ Lee, ki jih je ustvarila v sodelovanju z znamkami avtomobilov in obutve.

PREBERITE ŠE: Lenovo VIBE Shot – križanec med pametnim telefonom in fotoparatom


Walk Wing si en, dva tri nadete na obstoječo obutev (čevelj fiksirate s paščkom), preskok s hoje ali teka na prevoz s koleščki pa je enostavno kot prižiganje luči. Pokrov koleščk lahko zamenjate in izberete izgled, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu. Svoj par si lahko za (preračunanih) 90 evrov zagotovite na Indiegogu, kjer WW zbira zagonska sredstva.

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.