fbpx

Wavekat P70 – vodni čoln, ki se ga vozi kot avto

Vodni čoln Wavekat P70

Lahko si omislite vodni skuter, lahko si omislite čoln. A zakaj bi se učili voziti novo vodno vozilo, če pa ga že znate? Vodni čoln Wavekat P70 se namreč upravlja kot avto, saj uporablja enak krmilni sistem (volan) in stopalke. Krmiljenje in kontrola hitrosti je povsem enaka tisti v avtu, le da vam tu pod nogami namesto asfalt teče vodna gladina.

Vodni čoln Wavekat P70 prinaša avtomobilsko dirkaško izkušnjo na vodo in daje nove dimenzije vodnim vragolijam. Vključno z drsenjem (”driftanju”). Pa še gum pri tem ne boste obrabili. Ta ladijski trup s fiziognomijo katamarana pa se ne obrabi kar tako. Sicer pa tovrstna konstrukcija omogoča 90-stopinjske zavoje brez izgube delčka hitrosti. Najvišja znaša 35 vozlov (65 km/h).

PREBERITE ŠE: Mega jahte – vodna plovila prihodnosti

Wavekat P70 daje nove dimenzije vodnim vragolijam.
Wavekat P70 daje nove dimenzije vodnim vragolijam.

210-kilogramski Wavekat P70 ponuja resnično prvinsko vodno izkušnjo in eno najbolj okretnih luksuznih vodnih igračk. Pride vas malce manj kot 20 tisoč evrov. Saj smo rekli, da gre za prestižno zadevo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
marinetoysandtenders.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!