fbpx

Windstar Cruises: križarjenje od Stockholma do Istanbula

Najboljše križarjenje na svetu!

Grand European Bucket List Adventure, Foto: windstarcruises.com
Zadnjič posodobljeno: :

Pri Windstar Cruises ponujajo unikatno doživetje Evrope, v obliki križarjenja. Podate se lahko na 79 dnevno križarjenje, ki vas bo poneslo v 22 držav, med obiski svetovno znanih mest, pa boste za gotovo naredili marsikatero kljukico na vašem ʺbucket listuʺ.

Čeprav je marsikdo med nami že skoraj da pozabil na čase brezskrbnega potovanja, se turizem počasi, a vztrajno pobira na noge. Prebujajo se tudi ponudniki križarjenj, pri družbi Windstar Cruises, pa so se odločili za megalomansko križarjenje, ki bi nadoknadila vse zamujeno v preteklih dveh letih.

Grand European Bucket List Adventure, Foto: windstarcruises.com

Križarjenje z imenom ʺGrand European Bucket List Adventureʺ je intenzivno 79 dnevno križarjenje, ki se prične v švedskem Stockholmu in konča v turškem Istanbulu. Med potjo se bo ladja Star Legend ustavila v svetovno znanih mestih, kot so Helsinki, St. Petersburg, Hamburg, Amsterdam, Bordo, Atene, Pariz in še veliko drugih. Najbolje pri vsem pa je, da bo v celotnem času križarjenje, ladja ʺna vodiʺ zgolj 8 dni. Tako bo potnikom preostalo veliko časa za raziskovanje in uživanje dopusta. Med križarjenjem imajo gostje na voljo spa, fitnes center, različne vodne športe in kopico animacijskih aktivnosti. Na voljo je zgolj 312 mest, za posamezno vozovnico pa je potrebno odšteti dobrih 35.000 evrov. Na evropsko pustolovščino se bodo prijavljeni srečneži podali 25.7.2023.

Dodatne Informacije

windstarcruises.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!