fbpx

Xiaomi Mi Watch Revolve – 14 dni baterije in zelo zanimiv dizajn!

Najboljša pametna ura glede na razmerje vrednost - lastnosti!

Xiaomi je zadnje leto v neverjetnem zaletu. Ne le, da delajo odlične pametne telefone za zelo dosegljiv denar, temveč tudi v svojem asortimanu izdelkov ponujajo vse od električnega skiroja pa do sesalca. Tokrat predstavljajo zelo zanimivo pametno uro z nekaj izjemnimi aduti!

Xiaomi je trenutno največji proizvajalec pametnih telefon z operacijskim sistemom Android in že leta ga poznamo po inovativnih izdelkih. Tako se na primer po slovenskih ulicah vozi izjemno veliko njihovih električnih skirojev, stanovanja pa ohranjajo čista njihovi pametni sesalniki. Čeprav telefoni Xiaomi niso pri nas med najpopularnješimi, pa so v svetovnem merilu med najbolj prodajanimi. Xiaomi ima trenutno v samem vrhu prodaje kar 5 modelov pametnih telefonov.


V preteklosti so že postregli s časomeri ter različnimi zapestnicami za merjenje aktivnosti. A res lepe ure v svojem naboru izdelkov niso imeli. Tudi zato je bil logičen korak naprej Xiaomi Mi Watch Revolve.

Xiaomi Mi Watch Revolve

Slednja ima okrogel 1,39-palčni zaslon AMOLED, okoli katerega je okvir iz nerjavečega jekla. Zaslon sam ima ločljivost 454 × 454, kar mu daje impresivno gostoto slikovnih pik, ki znaša kar 462. Zadnji del ure je izdelan iz plastike, sprednji del pa je zaščiten s steklom. Ohišje ure se nadaljuje z silikonskim paščkom, Xiaomi pa bo ponudil tudi nekoliko dražjo varianto z usnjeno zapestnico. Na desnem delu okvirja sta tudi dva gumba za navigacijo po vmesniku.


Uporabniki Mi Watch Revolve si bodo na zaslonu ogledovali sistem “MIUI for Watch”, pod katerim se spretno nahaja Googlov Wear OS. S tem pa sistem pridobiva odličnega “partnerja”. Funkcionalna Mi Watch Revolve ponuja sledenje različnim vrstam aktivnosti, ima GPS, povezavo Bluetooth 5.0 s telefonom in NFC za seznanjanje in brezstično plačevanje. Ura meri tudi nasičenost krvi s kisikom, srčni utrip in spremlja spanje uporabnika.

Prav tako je nepremočljiva na 5 atmosfer in po navedbah Xiaomija v standardnem načinu zdrži tudi neverjetnih 14 dni. Izjemno veliko lastnosti za uro na platformi Wear OS, ki jih v tem cenovnem razredu res nismo vajeni.

Xiaomi Mi Watch Revolve – lepa pametna ura, za presenetljiv znesek!

Mi Watch Revolve ima tudi poseben način varčevanja z energijo, ki izklopi večino funkcij in uro ohranja brez polnilnika do 22 dni. V Indiji bo Mi Watch Revolve stal slabih 149 dolarjev in se bo naprodaj od 6. oktobra 2020 dalje. Podatka, kdaj in za koliko denarja bo na voljo v Evropi, še ni. A prav mogoče bi jo bilo zanimivo naročiti pri kakšne kitajskem trgovcu.

Gre namreč za izjemno zanimivo pametno uro, ki v marsičem prekaša nekajkrat dražjo konkurenco.

Dodatne Informacije

mi.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!