Z moškim, rojenim v tem astrološkem znaku, se želijo poročiti vse ženske!

Kateri moški je po mnenju astrologije idealen za zvezo, ljubezen in zakon?

Foto: Dimitri Kuliuk / Pexels

Je odličen ljubimec, poln strasti. Od vseh astroloških znakov ima najboljše lastnosti za popolnega moža!

Govorimo o moškem, ki se je rodil v znamenju bika. To je moški, za katerega je družina vedno na prvem mestu. Stoji trdno na tleh, ne živi v oblakih in ne obljublja stvari, za katere ve, da jih ne more izpolniti. Uživa v trenutku in tudi ko je zaljubljen, se mu nikamor ne mudi. Želi si, da bi se vse razvijalo zelo počasi, resnično in čustveno.

via GIPHY

Moški, rojen v biku, je zelo vztrajen in ko si nekaj zaželi, bo to dobil, saj se bo po svojih najboljših močeh trudil, da bi dosegel cilj. Kariera, delo in zaslužek niso na prvem mestu, čeprav si želi biti uspešen in podpirati družino.

Bik želi uživati v življenju in si z družino ustvariti topel dom. Je zelo potrpežljiv, stabilen in zanesljiv prijatelj. Z denarjem je zelo previden in ne prenaša ljudi, ki ga želijo brezglavo zapravljati.

Če ste ali boste poročeni z bikom, bo ta naredil vse, da vas bo osrečil! Biki so večinoma zvesti, ljubijo stabilnost in ko imajo svojo družino, se jim to tudi uresniči. So skrbni starši in zakonci ter zato moški, s katerimi se želijo poročiti vse ženske!

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Konec aprila bo na nebu spektakularna roza superluna: razkriva skrito in prinaša ljubezen