fbpx

Za lepšo kožo

Zadnja Nissanova inovacija, ki bo razveselila predvsem nežnejši spol, skrbi za lepšo kožo potnikov v avtomobilu. Njihovi strokovnjaki so s posebnimi ioni in dodatkom vitamina C v prezračevalnih sistemih prišli do prijetno vlažnega zraka v kabini, ki blagodejno vpliva tudi na kožo. Kdaj bo ta izum na voljo ...

Zadnja Nissanova inovacija, ki bo razveselila predvsem nežnejši spol, skrbi za lepšo kožo potnikov v avtomobilu. Njihovi strokovnjaki so s posebnimi ioni in dodatkom vitamina C v prezračevalnih sistemih prišli do prijetno vlažnega zraka v kabini, ki blagodejno vpliva tudi na kožo. Kdaj bo ta izum na voljo tudi v serijskih avtomobilih pri nas, niso povedali. So pa omenili model fuga, ki je na voljo le v tujini, in ima prezračevalni sistem, ki pričara gozdno vzdušje v avtomobilu – tudi s pomočjo osvežilca zraka.

www.nissan.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.