Za moške: kako dajati vtis, da ste mlajši?

S svojim videzom se ne obremenjujejo le ženske. Tudi moški si želijo, da bi bili videti kar se da mladi. Dragi gospodje, k temu pa lahko največ pripomorete kar sami!

Do mladostnega videza boste prišli z upoštevanjem nekaj preprostih nasvetov. Katerih 9 trikov vas bo torej popeljalo do zavidljivih rezultatov?

1. Uredite si pričesko.

Z nekaj truda lahko pridete do gostejšega lasišča.
Z nekaj truda lahko pridete do gostejšega lasišča.

So vaši lasje tanki in redki? Ne skrbite, niste edini. S to težavo se lahko spopadete z vrsto izdelkov, ki preizkušeno izboljšujejo zdravje las.

2. Obrijte si brado.

Brada vas bo le še postarala.
Brada vas bo le še postarala.

V mladostniških letih so mnogi navdušeni nad svojo brado. Zato pa je v odrasli dobi situacija obratna. Ko boste odstranili brado, boste v hipu postali nekaj let mlajši.

3. Pijte zeleni čaj.

Zeleni čaj ima številne pozitivne učinke.,
Zeleni čaj ima številne pozitivne učinke.,

Zeleni čaj ima številne pozitivne lastnosti, več o tem si lahko preberete tukaj. Vsekakor dovolj razlogov, da ga začnete piti.

4. Čim manj uporabljajte telefon.

Pametni telefoni so obnoreli svet.
Pametni telefoni so obnoreli svet.

Uporaba telefona se ne odraža le v poslabšanju vida, spanca in koncentracije. Dermatologi so pred kratkim odkrili, da lahko svetloba, ki jo oddajajo mobilniki, poškoduje tudi kožo.

5. Privoščite si kakovosten spanec.

Lahko noč.
Lahko noč.

Ali ste v zadnjem času stalno pod stresom? Morda se razlog za to skriva v pomanjkanju spanca. Priporočamo, da si za spanje izberete nekoliko hladnejši prostor. V spalnici posadite rastline, pri nakupu vzmetnice pa ne skoparite, če je to le mogoče.

6. Jejte zdrav zajtrk.

Borovnice v sebi skrivajo veliko koristnega.
Borovnice v sebi skrivajo veliko koristnega.

Način, kako boste začeli dan, je ključen za produktivno nadaljevanje dneva. Za zajtrk poskusite pojesti nekaj borovnic, ki naj bi bile bogat vir antioksidantov in naj bi uravnavale holesterol.

7. Počistite dom.

Preživite več časa v naravi.
Preživite več časa v naravi.

Zrak v hiši je občutno bolj onesnažen kot zunaj. To je velika težava še posebej za tiste ljudi, ki veliko časa preživijo doma. Zato je morda čas, da začnete uporabljati zračni filter.

8. Nadišavite se.

Kateri parfum uporabljate?
Kateri parfum uporabljate?

Parfumi sicer ne bodo pripomogli k mladostnemu videzu, kljub temu pa vam zagotavljamo, da boste z njihovo pomočjo postali privlačnejši.

9. Temeljito si umijte obraz.

Higiene nikoli ne smete zanemariti.
Higiene nikoli ne smete zanemariti.

Če vaše milo za čiščenje obraza vsebuje natrijev lavret sulfat ali natrijev lavril sulfat, ga ne uporabljajte več. Te kemične substance je moč najti tako v šamponih kot v detergentih za pranje perila. Vaša koža zaradi njih sčasoma oslabi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nuxe predstavlja negovalno kozmetiko za moške Nuxe Men