fbpx

Popotniki, pozor! To so najboljše spalne vreče ta hip

Popotniki vedo, da je občutek, ko se po napornem dnevu namestiš v spalno vrečo, neprecenljiv. Večdnevni izlet zahteva veliko energije, zato je izjemnega pomena, da se ponoči dobro spočijete.

Puhaste spalne vreče imajo boljšo toplotno izolacijo kot njihove sintetične sorodnice, zato smo se odločili, da najboljše možnosti za nakup poiščemo med njimi. Katere 4 spalne vreče, ki jih lahko naročite v Slovenijo, vas bodo zaščitile pred vsakršnimi vremenskimi razmerami?

Enlightened Equipment Revelation

Enlightened Equipment Revelation.
Enlightened Equipment Revelation.

Za toplotno izolacijo spalne vreče Revelation skrbi vodoodporni puh 850 Zerp PFC Downtek. Funkcionalen pripomoček, ki se prilagaja obliki vašega telesa, bo učinkovit tako pozimi kot tudi poleti. V mrzlem vremenu vam bo prav prišel dodatni pregrinjalni sistem, medtem ko lahko ob visokih temperaturah odstranite spodnji del in vrečo uporabite kot odejo.

enlightenedequipment.com

Big Agnes Lost Ranger 15

Big Agnes Lost Ranger 15.
Big Agnes Lost Ranger 15.

Kaj lahko se zgodi, da bo spalna vreča podjetja Big Agnes udobnejša kot vaša domača postelja. Vreča z obširnim prostorom za spanje in nizko težo bo v trenutku postala vaša najboljša prijateljica na kratkih izletih. Sistema DownTek in Big Agnes, ki skrbita za toplotno izolacijo, odlično opravljata svojo nalogo. Pozabiti ne smemo niti na enakomerno razporeditev toplote in neprecenljivo udobje, ki ju prav tako nudi Lost Ranger 15.

bigagnes.com

REI Co-op Magma 10

REI Co-op Magma 10.
REI Co-op Magma 10.

Spalna vreča Magma 10 se ponaša z lahko in vodoodporno konstrukcijo, katere del je gosji puh. Za popotnikovo udobje skrbita lupina Downproof Pertex in edinstven nožni del v obliki trapezoida. Uporabniki bodo še posebej navdušeni nad učinkovitim razmerjem med toploto in težo vreče.

rei.com

Katabatic Gear Flex 22

Katabatic Gear Flex 22.
Katabatic Gear Flex 22.

Flex 22 bolj kot na spalno vrečo spominja na odejo. To pa še ne pomeni, da se z njim ne morete odpraviti na pustolovščino. Ravno nasprotno – Katabaticov podporni sistem v kombinaciji s puhastim ovratnikom popotniku nudi vse, kar potrebuje. Nožni del je s spalno vrečo povezan z zadrgo, zato ga je vselej mogoče odstraniti.

karabaticgear.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!