Za ženske, ki preveč razmišljajo in preveč ljubijo

Veš, kdo si.

Si ženska, ki prejme sporočilo in nato ne more prenehati razmišljati o njem – vso noč. Želiš ga razčleniti in secirati na tisoč različnih načinov, da bi prišla do globljega pomena, ki ga verjetno tam sploh ni.

Si ženska, ki si ne more pomagati, da jo skrbi za druge bolj kakor zase. Tista, ki poskrbi, da so vsi ostali jedli, da se imajo dobro, preden bo sploh pomislila, da bi tudi ti storila enako.

Spoznaš, da pogosto traja dolgo časa, da se odločiš, ker želiš, da je odločitev pravilna. Želiš se prepričati, da je vse popolno.

Težko zares doživiš življenje v sedanjem trenutku. Vedno je nekaj, kar zahteva tvojo pozornost, nekaj misli ali skrbi, katerim je potrebno prisostvovati, namesto da bi bila priča svojemu življenju v realnem času – zdaj.

Morda ti ni všeč, da preveč razmišljaš. Mogoče si želiš, da bi bila podobna drugim ljudem, ki se vedno zdijo tako sproščeni in sposobni iti s tokom. To še posebej velja, če ti tvoje pretirano razmišljanje povzroča več stresa, kot koristi. A to si ti.

Ko se zaljubiš v nekoga, se zaljubiš močno in hitro. Ne zanima te le to, da si z nekom, ali da si kaj manj kakor popolna, želiš biti povsem in popolnoma zaljubljena. To je samo tvoja narava.

Želiš nekoga, ki bo vedno ob tebi, ki te bo imel rad in bo dober do tebe. Nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupaš in s tem zaživiš svoje sanje. Zdi se ti, da analiziraš vse malenkosti, tako da je premišljevanje o vseh vidikih vajinega odnosa samo naravno napredovanje.

Ko srečaš nekoga, s katerim se popolnoma ujameš, mu ne moreš dati nič manj sebe, kakor sto odstotkov. Ne moreš jim dati malo. Moraš jim dati vse in vložiti vse svoje napore v to, da jih osrečiš.

Ljubiš močno, ne da bi zadrževala kakršenkoli delček sebe in od te osebe pričakuješ isto v zameno. Ne zanima te nič manj kot resnična, vseživljenjska ljubezen.

Ne zanima te nič manj kot resnična, vseživljenjska ljubezen.

Nočeš zapravljati časa. Nikoli jim ne želiš dati manj, kot misliš, da si zaslužijo. Želiš jih razvajati, jih obliti z ljubeznijo in naklonjenostjo. Pomenijo ti vse.

Takšen odnos te lahko zaslepi pred določenimi stvarmi v življenju.

Nekomu se boš zdela idealna tarča, ki jo lahko izkoristijo in zavržejo. Ljudje bodo morda poskusili hoditi po tebi. Morda boš tako zaljubljena, da ne boš opazila, da te izkoriščajo.

Lahko postaneš izredno občutljiva in ​​previdna. Morda preveč analiziraš do te mere, da najdeš vprašanja in težave, kjer ni potrebno,  kjer jih ni.

Razburjala se boš in užaljena boš zaradi stvari, ki se niti ne bi registrirale na radarju druge osebe. Tako se bojiš, da bi se ranila, da poskušaš narediti vse, da to preprečiš in se izogneš bolečini. To pa pomeni, da iščeš vsako malenkost, ki bi lahko bila potencialno slaba ali bi šla narobe.

Na koncu dneva si takšna, kakršna si. Ne moreš in ne smeš se prisiliti, da se spremeniš. Če se boš spremenila, mora to biti naravni proces, ki izvira od tam, kjer imaš samozavest in varnost, da zaupaš procesu.

Si briljantna. To, da preveč razmišljaš in preveč ljubiš so samo simptomi osebe, ki ji je mar do globine duše. Veliko čutiš in to se kaže v stvareh, ki jih počneš. S tem ni popolnoma nič narobe.

Vendar bi se morala potruditi, da bi uživala svoje življenje in zaupala tistim, ki jih imaš rada. Samo eno priložnost imaš, da zaživiš svoje življenje, in če nisi pozorna na to v sedanjem trenutku, bo življenje šlo mimo.

Nikoli ne moreš nadzorovati ljudi ali stvari, zato to, da se poskušaš obvarovati na vse načine, da ne boš ranjena, ni mogoče. V določenem trenutku moraš opustiti potrebo po sigurnosti in prepričanju ter si dovoliti zaupati najbližjim.

Ranjena boš. Nikoli se temu ne moreš popolnoma izogniti. Ampak živela boš svoje življenje. Začutila boš vse stvari, ki jih je treba občutiti, vzpone in padce.

Če si lahko dovoliš, da bolj uživaš v stvareh, boš spoznala, kako neverjeten je občutek, če si resnično živa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 5 ključnih dejavnikov uspeha: če tega nimaš, tudi uspeha ne bo!