fbpx

Zavarovani v novo šolsko leto

Letos so v zavarovalnici Adriatic Slovenica pripravili bogato in zanimivo ponudbo s številnimi prednostmi in ugodnostmi. Pomembna značilnost njihove letošnje ponudbe so visoke zavarovalne vsote za hudo invalidnost, ki dejansko olajšajo finančne težave pri okrevanju in nakupu potrebnih pripomočkov v takih primerih. O tem nihče ne želi razmišljati, a žal se včasih zgodi, zato je dobro biti pripravljen na vse.

AS Ugodnosti

Dobro je razmišljati o zavarovanju od malih nog naprej. Zavarovalnica Adriatic Slovenica tudi letos ni pozabila na ugodnosti za vse svoje zavarovance in njihove družine. Pridobimo lahko kar 30 % popusta za velike družine (trije ali več zavarovanih otrok), 25 % popust pri sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja Tujina AS z asistenco CORIS, 10 % popust ob sklenitvi prek www.adriatic-slovenica.si in ob sklenitvi preko mobilnika. Za zavarovanje preko mobilnika preprosto pošljimo SMS sporočilo s ključno besedo NEZGODA na 6111 ali odtipkajmo na https://m.aspolica.si/nezgoda. Seveda lahko zavarovanje še vedno sklenemo klasično na vseh poslovalnicah in pri zastopnikih oziroma s prijavnico po pošti.

Mega nagradna igra AS

Madrid ni le španska prestolnica, je španski temperament, je dobra hrana, so živahne četrti, so dolga jutra in so pozni večeri in ne nazadnje je Madrid tudi nogomet. Je mesto, ki ga je treba doživeti. Pravijo, da ima prav poseben značaj, ki zapelje vse generacije in vse vrste obiskovalcev. Doživimo ga lahko tudi tako spontano, če sodelujemo v žrebanju zavarovalnice Adriatic Slovenica, kjer podarjajo trikrat Madrid: ogled nogometne tekme Real Madrida, obisk Madrida za dve osebi ter družinski vikend paket v Madridu. Ob sklenitvi zavarovanja prek spleta ali mobilnika pa lahko zadenemo tudi iPhone 5 16GB. In še več! Ob sklenitvi nas čaka še posebno darilo: pet čebulic, iz katerih bodo zrasli tulipani iz Arboretuma Volčji Potok. Vse o ponudbi in nagradni igri na www.adriatic-slovenica.si.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.adriatic-slovenica.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!