Zemljevid top atrakcij vseh držav sveta

Praznični časi in počitnice so idealno obdobje za kratek izlet ali daljše potovanje. A z vsemi informacijami o nepreglednem številu pomembnih znamenitosti je v kratkem času težko najti in obiskati vse znamenitosti tistega kraja. Podjetje Vouchercloud ima rešitev. Izdelali so zemljevid top atrakcij vseh držav sveta, ki turistom pomaga, da se hitreje orientirajo ter pospešijo svoj proces odločanja, kaj je vredno ogleda.

Zemljevid top atrakcij vseh držav sveta je nov nepogrešljiv pripomoček vseh navdušenih popotnic in popotnikov. Ko boste potovali v nepoznane dežele, vam ne bo treba več brati neskončno dolgih popotniških blogov in debat, katera je najpomembnejša atrakcija določene države, ki je nikakor ne smete zamuditi. Zemljevid, ki so ga razvili v podjetju Vouchercloud, ima k vsaki državi pripisano najpomembnejšo znamenitost. Če se na primer odpravite potovati po južni Aziji, vam bo zemljevid v trenutku podal odgovor na vprašanje, kaj si je treba tam nujno pogledati: v Laosu ne smete zamuditi slapov Kuang Si, na Tajskem templja Bude, v Vietnamu pa zgodovinskega mesta Hojan. Katera je najpomembnejša  atrakcija Slovenije, pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji. Potovanje še nikoli ni bilo bolj enostavno!

PREBERITE ŠE: Lonely Planet izbral top destinacije za 2017

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!