Ženske frizure 2021: 3 barve las, ki bodo v 2021 še posebej iskane – eno je navdihnila priljubljena serija

Foto: IG jhon.sr

Preverite, katere bodo najbolj zaželene barve las v 2021!

Novo leto trka na vrata in čas je, da pogledamo, kaj narekujejo modni in lepotni trendi za 2021! V kategoriji Ženske frizure 2021 naj bi v prihajajočem letu prevladovale predvsem tri barve las, vse pa so enako čudovite. Eno izmed njih je navdihnila priljubljena serija in prepričani smo, da ste tudi ve že pogledovale za to barvo! Ugotovite, katera bi lahko bila?

Barva lešnika

Rjavolaske, ki si želite manjše spremembe, se boste morda odločile za barvo lešnika. Svetlejši prameni s toplim podtonom bodo uspešno razbili monotonost rjave barve. Prav tako boste s to barvo dosegle želeni učinek svežine in ohranile naravni videz, vaši lasje pa ne bodo delovali pretemni. To bi lahko ustvarilo nepričakovano, a tako zaželeno preobrazbo.

Barva Sand Tropez – barva peščene plaže

Na žalost še ne bomo tako kmalu uživali v francoskem letovišču Saint-Tropez, toda nekatere izmed vas boste morda poskusile barvo všečnega imena Sand Tropez. V tej besedni igri se skrivajo zlato blond odtenki, ki jih navdihujeta morska plaža in brezskrbno poletje ter dajejo vtis, da smo se pravkar vrnili s počitnic. Ta odtenek združuje tople blond in hladne rjave tone.

Frizerji pravijo, da je to barvo zelo preprosto vzdrževati, tudi v primeru, da frizerski saloni znova zaprejo vrata in smo prepuščene same sebi.

Rdeča barva iz serije Damin gambit (The Queen’s Gambit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAX GOURGUES (@maxgourgues)

Za vrnitev rdeče barve na sezname najbolj iskanih barv za lase se lahko v veliki meri zahvalimo miniseriji Damin gambit in glavni junakinji Beth Harmon. Številne navdušenke nad serijo so si želele podobne barve, ki uspešno kombinira bakrene odtenke z rjavimi toni.

Frizerji opozarjajo, da doseganje te barve ni vedno lahka naloga, ki bi jo boste uspešno izvedli že v prvem tretmaju, zato se boste morali oborožiti s potrpljenjem, če želite poustvariti ta prefinjen videz.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!