Ženske kopalke 2017: 6 kopalk, ki pristajajo prav vsaki postavi

Oh, kako dobro poznamo to težavo! Kako najti kopalke, ki so nam noro všeč, hkrati pa še laskajo naši postavi? Kaj pa, če bi vam povedali, da smo našli šest možnih stilov, za katere lahko skorajda obljubimo, da bodo na vas videti odlično? In to še ni vse: kopalke so na voljo tudi v barvah in vzorcih ter ne le v črni, barvi, ki naj nas bi delala optično vitkejše. Tukaj je 6 stilov kopalk, ki ustrezajo vsaki postavi.

6 kopalk, ki pristajajo prav vsaki postavi:

Preproste bikinke, ki se ujemajo z vašo barvo kože

Lahko jih imenujete tudi ‘gole kopalke’, a nič ni bolj seksi kot kopalke, ki dopolnjujejo vašo sijočo polt. Izberite svojo najljubše (bandeau, vrvice, visok pas, visok izrez, retro …), le da vam je v njih udobno. S temi kopalkami boste v stilu leto za letom.

Enodelne kopalke s stranskimi izrezi

Vaše enodelne kopalke lahko krasijo čipke, presenetljiv vzorec ali pa tekstura – izrezi pod prsmi na vsaki strani bodo opozorili na vaš pas in tako ustvarili iluzijo peščene ure. Poskusite lahko tudi z izrezom le na eni strani kopalk – tudi to bo dovolj.

Enobarvne kopalke z visokim izrezom

Gotovo že veste, da  črna velja za barvo, ki optično zoži postavo. Ko torej najdete pravo velikost za zgornji del kopalk, se posvetite spodnjemu. Če dvomite, potem izberite kopalke z visokim nožnim izrezom, takim, ki gre vse do bokov. Laskale bodi vašim stegnom, prav tako pa bodo nogam optično dodale še nekaj dodatnih centimetrov po dolžini.

PREBERITE ŠE: NAJLEPŠE ŽENSKE KOPALKE 2017

Enodelne kopalke z grafičnim potiskom in strateško postavljenimi črtami

Ne ustrašite se kontrastov. To je lahko precej laskav videz, če ga le ni preveč. Prekrižane diagonalne črte, kot so na fotografiji, lahko pritegnejo pozornost na izrez in zgornjo polovico telesa, hkrati pa opozarjajo tudi na najvišji točki na njenih nogah, saj delujejo kot podaljšek. Nevtralni zemeljski toni bodo dopolnili tudi vašo kožo in se zlili z ozadjem  (če se fotografirate).

Enodelne kopalke z izrezom na hrbtu

Preproste enodelne kopalke v močni barvi morate imeti v omari. Še bolje pa je, če imajo te izrez na hrbtu, saj tako lepo poudarijo vaša ramena in hrbet. Če najdete še takšne kopalke z visokim nožnim izrezom, potem se bodo vaše noge optično podaljšale.

Navpične črte

Bikinke ali enodelne kopalke – navpične črte dajejo iluzijo daljše figure. Poiščite kopalke s tanjšimi črtami, ki vam bodo laskale še bolj kot debele črte.

View this post on Instagram

Million dollar view 🔥 @amorboutiquehotel

A post shared by Shea Marie (@sheamarie) on

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3 najbolj iskane ženske torbice leta: male torbice gredo iz mode, najbolj moderne bodo torbice “hobo”