fbpx

Ženske, rojene v teh 4 astroloških znakih, so z leti vse lepše in lepše

Si med njimi?

Foto: IG @cameron_diaz_p

Te ženske se starajo kot dobro vino!

Znani rek pravi, da lepota ne prihaja samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. In očitno se ti štirje astrološki znaki z leti naučijo, kako svojo notranjo lepoto “obrniti” še navzven. Namreč, starejši so, lepši so! Ste med njimi tudi vi?

Lev

Levi radi pritegnejo pogled in zasijejo. Vseeno je, ali gre za notranjo ali zunanjo lepoto – levi nikoli ne prenehajo delati na sebi. Tudi v starosti se ne zapustijo in to je očitno: z leti njihova osebnost postane še močnejša. Ker se zelo intenzivno ukvarjajo s svojim videzom, imamo pogosto občutek, kot da se ne starajo.

Dvojčka

Dvojki so v mlajših letih zadržani in distancirani. Vendar pa njihova plahost z leti izveni. Postajajo vedno bolj samozavestni in to jih naredi privlačnejše. Dvojčki radi potujejo, zato na svojih številnih potovanjih zbirajo izkušnje in modrost ter izžarevajo življenjsko radost. In to se kaže v njihovem videzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Oven

Ovni imajo radi pustolovščine in so izjemno samozavestni. Resda se ta divji znak z leti nekoliko umiri, vendar to nima negativnega vpliva na njegovo osebnost. Nasprotno: njegova prava privlačnost postane vidna šele z leti, ko se notranja lepota izrazi skozi zunanjo. Zaradi tega so magnetno privlačni. Starejši kot so, bolj odprti in iskreni so!

Devica

Devica je v svojih najstniških letih skoraj neopazna. Umaknjena je in previdna, ne želi se vsiljevati. Pri tem zanemarja svoje potrebe in sebe. Njena prava osebnost in močan značaj se pojavita šele v poznejših letih. Z nabranimi življenjskimi izkušnjami se začne zavedati, da je njena inteligenca njen adut. Zato s starostjo postane neverjetno privlačna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz Fans (@cameron_diaz_p)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!