fbpx
Foto: Dior.com

Ženske torbice 2022: modne torbice, ki bodo kraljevale v tem letu

Zadnjič posodobljeno: :

V povprečju ima ženska po šest torbic. Po dve za določene priložnosti in takšne, ki jih lahko nosijo vsakodnevno in so primerne za vsa oblačila. Torbica je tista, ki spremlja ženske povsod kamorkoli gredo, zato si ne predstavljamo dneva brez njih, saj so postale pomemben modni dodatek. V prispevku vam razkrivamo, katere so modne tobice leta 2022.

Letošnje leto 2022 bodo na prodajnih policah prevladovali predvsem spodnji 4 modeli ženskih torbic.

Mikro torbica

Gre za mikro torbice, ki se prilagajo potrpežljivosti. Gre za modni dodatek, v katerega lahko spravite le svojo najljubšo šminko, kreditno kartico in telefon. Letošnji trend bo v pastelnih, nevtralnih, zemeljskih in živahnih barvah.

Rogljiček torbica

Trend ruche torb je bil prvič opažen v 80. letih prejšnjega stoletja. Gre za torbice, ki imajo obliko rogljička. V takšni obliki bo priljubljena v vseh barvah in odtenkih.

Party torbica

Bleščice, resice, verižice, kovina bodo letos dobrodošle v najrazličnejših modnih zgodbah, zato je must have, da imate takšno torbico tudi v svoji zbirki.

Maxi torbica

Za vse tiste ljubiteljice, ki nosite v torbi svojo celotno omaro, lahko v letošnjem letu zasledimo trend maksi torb, ki so preprostih in pravokotnijh oblik, ki so primerne tako za sprehode po mestu in tudi izven njega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!