Ženske vseh oblik in velikosti poustvarile modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show

Ženske vseh oblik in velikosti na Victoria's Secret Fashion Show

Ni skrivnost, da Victoria's Secret na svojih ''castingih'' išče zelo specifične modele za modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show. Ste vedeli, da je tudi Gigi in Belli Hadid uspelo šele v drugem poskusu? Da, tako težko je priti zraven. Čeprav so v zadnjem obdobju postali nekoliko manj strogi, Viktorijini angelčki, ki veljajo za najlepše ženske na svetu, ne odražajo splošne podobe žensk po svetu. Življenje pač ni modna revija in če se ozrete naokoli, boste tudi v drugih ženskah videli lepoto. Zato so se pri BuzzFeedu odločili, da organizirajo modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show za ženske vseh oblik in velikosti.

Ena od največjih časti in sanje vsake manekenke so, da nastopi na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show.

Tudi Gigi Hadidi je najprej naletela na košarico.
Tudi Gigi Hadidi je najprej dobila košarico.

Zanjo so potrebna številna odrekanja, saj mora ženska za sprehod po modni brvi v seksi spodnjem perilu ustrezati strogo predpisanim telesnim standardom. Vse so visoke in ekstremno suhe, še nedavno samo z dolgimi lasmi.

PREBERITE ŠE: Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki

Kaj sploh je popolna postava?
Kaj sploh je popolna postava?

A to še ne pomeni, da tudi ‘običajne’ ženske ne morejo izpasti seksi v spodnjem perilu, kar je dokazal BuzzFeed, ki je organiziral modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show z ženskami vseh velikosti in oblik. Tudi ti modeli so se morali na sprehod po modni brvi dobro pripraviti. Le režim je bil nekoliko drugačen in manj rigorozen kot za supermodele. Zato pa na pisti niso nič manj sijale. Ne verjamete? Preverite!

Ženske vseh oblik in velikosti imele svoj Victoria’s Secret Fashion Show:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teh 7 stvari drugim ljudem nikoli ne smete dovoliti: peto zatrite v kali!