Ženski čevlji 2015: modni sandali za pomlad/poletje 2015

Ostanimo v trendu in že zdaj, ko so temperature zunaj še izjemno nizke, preverimo modne zapovedi za ženske sandale pomlad/poletje 2015. Z mislimi na toplejše spomladansko vreme smo namreč izbrali najbolj modne ženske čevlje letošnje pomladi, s katerimi bo slovo od zime še bolj veselo. Najbolj sveže modne zapovedi za ženske sandale pomlad/poletje 2015 so…

Naj nas mrzlo zimsko vreme ne ustavi pri načrtovanju spomladanske garderobe in že danes preverimo najnovejše modne zapovedi za ženske čevlje pomlad/poletje 2015. Da bo čas do toplejših dni minil hitreje in da bo izbira še lažja, smo namreč pripravili izbor najbolj modnih ženskih sandal letošnje pomladi. Med “must have” ženske sandale pomlad/poletje 2015, s katerimi bodo prve spomladanske sončne žarke pozdravile vse prave modne navdušenke, so se uvrstile visoke gladiatorke, sandali z ravnim visokim podplatom, sandali z zaprtim in koničastim sprednjim delom, sandali z nizko petko, odprte balerinke z zašiljenim sprednjim delom, cokli z vratolomno visoko peto, nizki sandali iz semiša in sandali s polno kvadratasto peto. V kolikor se vam čas za odprte sandale vendarle zdi še zelo daleč, preverite, kateri ženski čevlji za pomlad 2015  bodo krojili prihajajočo prehodno sezono.

PREBERITE ŠE: Ženski čevlji 2015: 3 modeli čevljev za to pomlad

Ženske sandale za pomlad/poletje 2015 si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
www.whowhatwear.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!