Znanstival 2016 – Ljubljana bo znova prestolnica znanosti

Znanstival 2016
Zadnjič posodobljeno: :

Znanstival 2016 je pred vrati! Znanstvene dogodivščine, poljudnoznanstvena predavanja, znanstveni nastopi, drzni eksperimenti in vrt eksperimentov, vse to se bo v Ljubljani, na mostovih, trgih in v Hiši eksperimentov, odvijalo med 3. in 5 junijem 2016. In vstopnina? Zgolj radovednost!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Hiša eksperimentov, Trubarjeva 39, Ljubljana

Organizator

Hiša eksperimentov

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Znanstival je svojevrsten festival, ki mu na svetu ni enakega. Posvečen je razkrivanju skrivnosti znanosti, še enkrat več pa se bo razlegal na ulicah in trgih v središču Ljubljane. Tam se bodo v treh dneh zvrstili števili zabavni in poučni znanstveni šovi in znanstvene delavnice. Priča boste pravemu znanstvenemu spektaklu!

PREBERITE ŠE: Bratje Prevc vas vabijo na kavo v BTC, Mini Planica pa na skoke


Tudi nad Znanstivalom 2016 bo bdela Hiša eksperimentov, center znanosti v slogu “izvedi sam”, namenjen otrokom in odraslim, ki že leta skrbi za popularizacijo znanosti in dokazuje, da je učenje lahko tudi zabava. Pridite in potešite svojo vedoželjnost. Dogodki se bodo vrstili drug za drugim, na njih pa ne boste nujno le nemi opazovalci z usti do tal, ampak tudi aktivni udeleženci.

Dodatne Informacije

Več informacij:
znanstival.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij pomlad 2021: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”