Poletna muzejska noč 2016

Poletna muzejska noč 2016
Zadnjič posodobljeno: :

Čas je za Poletno muzejsko noč 2016. Tradicionalna akcija slovenskih muzejev, galerij in drugih razstavišč, ki se dogaja vsako tretjo soboto v juniju, bo letos potekala že 14-ič, in sicer 18. junija 2016. Tudi tokratna Poletna muzejska noč nam bo kot vse prejšnje omogočila prost vstop v številne muzeje in galerije po Sloveniji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Slovenija

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Poletna muzejska noč 2016 bo tokrat potekala že 14. leto zapovrstjo. Gre za največjo promocijsko akcijo slovenskih muzejev in galerij, pridružujejo pa se ji tudi številni zavodi in ustanove, ki izvajajo programe s področja kulturne dediščine, umetnosti in zgodovine. Pod geslom »Le korak stran«, s katerim želijo organizatorji poudariti »vseslovenskost« dogodka, se bo odvila 18. junija 2016. Ponudila bo brezplačen vstop na številne razstave, delavnice, predavanja, koncerte in druge družabne dogodke.

PREBERITE ŠE: Festival Ljubljana 2016: program in nastopajoči

Poletna muzejska noč 2016
Poletna muzejska noč 2016

Poletna muzejska noč 2016 je idealna priložnost, da izkoristimo prost vstop v številne kulturne ustanove po Sloveniji. Čas in prevoz tokrat nista pravi izgovor, saj se bo dogodek odvijal ne samo v Ljubljani, temveč tudi v naslednjih krajih: Ajdovščina, Beltinci, Bistra pri Vrhniki, Bled, Bohinj, Brestanica, Brežice, Celje, Divača, Dobrovo, Domžale, Gornja Radgona, Izola, Jesenice, Kamnik, Kočevje, Koper, Kostanjevica na Krki, Kranj, Kranjska Gora, Krško, Laško, Lendava, Litija, Maribor, Metlika, Murska Sobota, Tržič, Nova Gorica, Novo mesto, Osluševci, Piran, Polhov Gradec, Portorož, Postojna, Prem, Ptuj, Rašica, Ribnica, Rogatec, Slovenska Bistrica, Šoštanj, Šentjur, Škofja Loka, Trebnje, Tolmin, Velenje, Vitanje, Škocjan in Žalec.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tms.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij pomlad 2021: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”