Zvest, aroganten, duhovit, mačo … Kaj lahko pričeska razkrije o moškem?

"Novinar: 'Frank, imaš dolge lase. Ali si ženska?' Frank: 'Ti imaš leseno nogo. Ali si miza?'" - Frank Zappa

Ženske izbirajo pričesko glede na obliko obraza, barvo las, glede na polt …, a zdi se, da moški frizuro izbirajo bolj glede na to, kakšen vtis želijo pustiti.

Pričeska je zelo pomemben del podobe in lahko razkrije tudi nekaj o osebi. Konec koncev smo si jo izbrali iz nekega razloga, kajne?

Ta analiza znakov je bolj zabavna kot znanstveno utemeljena.

1. Dolgi lasje


Dolgolasi moški so zelo ustvarjalna bitja, ki ljudi okoli sebe radi spominjajo na Vikinge ali like iz nekaterih fantazijskih filmov. Ker imajo tudi ženske rade dolge lase, v praksi to pomeni, da se bosta borila za šampon in balzam.

2. Kratki na straneh, daljši na vrhu

 

View this post on Instagram

 

Newest @mintmobile customer. Also, owner of the company. To keep things above board, I’ll be paying myself $15 a month. #MintOwner

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on


Približno polovica moških ima takšno frizuro, zaradi tega bi morali pomisliti na nekatere dodatne adute, da bi v očeh žensk izstopali iz množice. Morda duhovitost ali smisel za humor, ki se pripisuje moškim s to pričesko. Pravijo tudi, da so ti moški precej ljubosumni.

3. Popolnoma brez las

 

View this post on Instagram

 

📸😎 . . . . . . #photography #cool #fashion #brucewillis #nice #profile #moda #hollywood #shirt

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce) on


Zelo inteligentni in daljnovidni moški, so opisi za moške, ki si brijejo glavo. Če jih napada plešavost lahko le to z obrito glavo uspešno prikrijejo. Morda žensko poleg nasmeha zaslepi tudi s sijočo glavo. A bodimo resni: te pričeske izberejo moški, ki jim ni preveč mar za novosti (in moderne pričeske). Pravijo, da so plešasti moški zvesti.

4. Prečka na sredini

 

View this post on Instagram

 

The Diamond Safety Pin Earrings are available now on www.DeppMerch.com! (Limited quantity available) 👉Link in my bio to shop.

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on


To pričesko bo verjetno izbral marljiv, vztrajen moški, ki sledi svojim ciljem in jih bo dosegel brez ustavljanja. Še posebej, če je delilnik po naravi malo ob strani. To pomeni, da si mora vzeti precej časa, da to uredi. Če se mu lasje sami razdelijo, pomeni, da moški ni vztrajen​​.

5. Prameni las dvignjeni v zrak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) on


Ta pričeska izda sanjača, nostalgika, ki hrepeni po preteklih časih, ko je bila to zelo priljubljena pričeska. Na splošno so pokončni prameni povezani z zabavljačem, ki je rad v središču pozornosti.

6. Srednje dolgi lasje počesani na stran

 

View this post on Instagram

 

mood haha

A post shared by Leonardo DiCaprio fanpage (@rightnowleo) on


Romantično do bolečine, kot je bil recimo Leonardo DiCaprio pred 30 leti. Pogledate njegove lase in že si lahko predstavljate sebe na krovu čezmorske ladje s čednim moškim. Ta pričeska nam pove, da človek ve, kako organizirati dobro življenje. Mimogrede, ta moški je zelo privlačen za ženske in zna to izkoristiti.

7. Lasje, zalizani nazaj

 

View this post on Instagram

 

I hope you’re both mentally and physically healthy during these difficult times. I pray for you. Stay strong👊

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on


To je frizura samozavestnega moškega in pričeska mišičastega moškega v karirasti srajci. Seveda in z brado. Če manjka vse našteto, mišice, srajca in brada, ne skrbite. Prišlo bo s časom. Ta človek je v koraku s časom. Ta moški gre v korak s časom.

8. Figa na vrhu glave


Zelo samozavesten moški, ki se ne boji kritik drugih. Verjetno pozna nekatere borilne veščine in kako izginiti v oblaku dima. Zanimiv moški.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Panč 2020: 13. festival stand up komedije bo!