G-Shock GPW2000 Gravitymaster
V zraku · tehnologija · pametne ure

Pri podjetju G-Shock imajo vedno v mislih malo bolj adrenalinske poklice, ko se lotijo novega modela ure. Med te spadajo tudi piloti. Z novo GPW2000 Gravitymaster so prisluhnili prav njim ter izdelali najbolje opremljeno uro v svoji liniji Master of G. Poglejmo, česa se imajo bodoči lastniki veseliti.

Da GPW2000 ni namenjena izključno pilotom, pove že podatek o vodotesnosti, in sicer se lahko z njo potopite do 200 metrov pod gladino. Odporna pa je tudi na tresljaje.

Posodobljena različica GPS-a bo pomagala natančno določiti nadmorsko višino in dolžino ter trenutnim koordinatam avtomatično prilagoditi čas. Zaslon lahko v slabih svetlobnih pogojih osvetlite z LED-lučko. Dobra novica za vse, ki vas grabi panika ob pojenjanju življenja baterije, je, da ima GPW2000 vgrajen sistem za solarno napajanje baterije, tako da je nikoli ni treba polniti. Za povezavo z ostalimi napravicami bo skrbel Bluetooth.

Če ste avanturist, ki ne nujno pilotira, je tole prava ‘igračka’ za vas. Cena za novi G-Shock je 680 evrov.

Galerija – G-Shock GPW2000 Gravitymaster

G-Shock GPW2000 GravitymasterOdpri galerijo
Pametna ura Dot Pametna ura Dot: ko je čas otipljiv Casio Pro Trek Pametna ura Casio Pro Trek: za najbolj pogumne cover-garmin Pametna ura Garmin Quatix 5 Marine cover-montblanc Pametna ura Montblanc Summit – klasična navzven, moderna navznoter · ·