fbpx

Zvezdniški duet Omega X Swatch – MOONSWATCH MISSION TO THE MOONPHASE: MoonSwatch zbirka obuja vesoljske sanje v sodelovanju z NASA

MOONSWATCH MISSION TO THE MOONPHASE - srebrni Snoopy pripelje zgodovino na zapestje

Moonswatch
Foto: Swatch

V zadnjih dveh letih je MoonSwatch kolekcija, plod sodelovanja med znamkama Omega in Swatch, presegla vsa pričakovanja in se zapisala v zgodovino kot ena izmed najbolj zaželenih serij ur v zadnjem času. Njihova zadnja mojstrovina, Swatch Mission To The Moonphase Moonswatch, ni le še ena izmed različic, ampak je globoko zakoreninjena v zgodovini in poklon Silver Snoopy nagradi, ki jo NASA podeljuje za izjemne dosežke v varnosti človeških poletov ali uspehu misije​​​​.

Kolekcija MoonSwatch se je rodila iz nepričakovanega in vizionarskega partnerstva med OMEGA in Swatch, navdihnjeno z vesoljem. Vsak model iz te serije, ki obsega enajst ur, nosi ime po telesu v našem osončju, zdaj pa ji je dodana še Mission To The Moonphase Moonswatch, ki slavi zgodovinsko povezavo z nagrajeno OMEGO​​​​.

Foto: Swatch

Podrobnosti, ki štejejo

Ura MOONSWATCH MISSION TO THE MOONPHASE je oblikovana okoli 42mm Biokeramičnega ohišja, značilna za kolekcijo, in se ponaša z vodoodpornostjo do 30 metrov ter belim Velcro paščkom, ki se ujema z ohišjem. Edinstvenost te izdaje dodatno poudarja bela barvna shema, ki jo dopolnjujejo črne številke, kazalci in indeksi. Razlikuje se po sub-kazalcu na poziciji 2 ure, ki je zamenjan z luninim diskom, prikazuje osem luninih faz in je okrašen z ilustracijo spečega Snoopyja na pol luni​​.

Foto: Swatch

Zbirateljstvo in dediščina

MoonSwatch kolekcija ne le da je postala ikonična zaradi svojega edinstvenega sodelovanja in dizajna, temveč je tudi vzpodbudila nov val zbirateljstva. Z vsako novo izdajo, kot je MOONSWATCH MISSION TO THE MOONPHASE, se MoonSwatch še bolj utrjuje kot del zbirateljske kulture in horološke zgodovine. S svojo dostopnostjo in povezavo z vesoljsko zgodovino, MoonSwatch ne samo, da nagovarja ljubitelje ur, ampak tudi privablja nove navdušence, ki želijo biti del te edinstvene zgodbe​​​​​​.

Foto: Swatch

Omejena dostopnost in prihodnost

Novi MoonSwatch bo kmalu na voljo v izbranih trgovinah Swatch (26.3.2024), po ceni okoli 310 dolarjev, kar poudarja zavezanost blagovnih znamk, da ostajata dostopna in hkrati ekskluzivna. Ta pristop je del njune strategije, da ohranita kolekcijo svežo in zaželeno med ljubitelji ur po vsem svetu​​. Ter, da lahko o njej sanja prav vsak.

Swatch Mission To The Moonphase Moonswatch ni le poklon zgodovinskim dosežkom, ampak je tudi most med preteklostjo in prihodnostjo, med tradicijo in inovacijo. S svojo poglobljeno povezanostjo z vesoljem in človeškimi dosežki v njem, ta ura ni samo časomer, ampak simbol pustolovščine, raziskovanja in sanj, ki presegajo meje našega sveta.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.