fbpx

Bell & Ross BR 05 v črni keramiki: Eleganca in inovativnost v enem

Bell & Ross

Bell & Ross BR 05
Foto: Bell & Ross

Bell & Ross je predstavil nove modele v svoji kolekciji BR 05, zdaj v različicah iz črne keramike. Ta material ni le estetsko privlačen, ampak tudi izjemno odporen in lahek, kar poudarja športno-elegantni značaj ure.

Bell & Ross, znani po svoji inovativnosti in dizajnerski izvirnosti, nadaljuje z razvojem svoje kolekcije BR 05 z novimi modeli iz črne keramike. Serija, ki vključuje modele BR 05 Black Ceramic, BR 05 Skeleton Black Ceramic in omejeno izdajo BR 05 Skeleton Black Lum Ceramic, zdaj prinaša svežo dimenzijo z estetiko iz črne keramike.

Foto: Bell & Ross

Vsi trije modeli imajo ohišje širine 41mm, kar je rahlo povečanje v primerjavi s prejšnjimi modeli, ki so merili 40mm. Ta sprememba dimenzij omogoča boljšo berljivost in prispeva k občutku robustnosti, ne da bi to vplivalo na nosljivost, saj keramični material znižuje skupno težo ure.

Osnovni model BR 05 Black Ceramic in model BR 05 Skeleton Black Ceramic sta zaključena z mešanico močno usmerjenih brušenih površin in poliranih robov, medtem ko omejena izdaja BR 05 Skeleton Black Lum Ceramic predstavlja matirano obdelavo, ki poudarja športni značaj.

V notranjosti vsi trije modeli uporabljajo varianto avtomatskega mehanizma BR-CAL.321, ki v osnovni različici nudi 54-urno rezervo moči. Različici s skeletnim dizajnom uporabljata skeletizirani BR-CAL.322, ki ohranja enako zmogljivost, vendar z bolj odprto arhitekturo.

Za dopolnitev videza so ure opremljene z integriranimi pasovi, ki so na voljo v črnem keramičnem izgledu ali iz črnega integriranega gume, pri čemer ima omejena izdaja samo keramični pas z matirano obdelavo, ki se ujema z ohišjem.

Kolekcija Bell & Ross BR 05 v črni keramiki ne prinaša le vizualne svežine, ampak z inovativno uporabo keramike in diskretnimi prilagoditvami dizajna postavlja nov mejnik v luksuznih športnih urah. Z dostopnostjo v uradnih trgovinah in prek spleta, so te ure nedvomno vredne pozornosti ljubiteljev ur.

Bell & Ross BR 05 Black Ceramic, s svojim robustnim keramičnim ohišjem, predstavlja vrhunec moderne urarske estetike in tehnologije. Cena ure znaša 7,600 €, na voljo pa je za nakup preko uradne spletne strani Bell & Ross, kjer lahko preverite tudi razpoložljivost.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.