fbpx

Singer Divetrack: potapljaška ura sreča inovacijo in stil

Novi kronograf za potapljanje Divetrack

Singer Divetrack
Foto: singer reimagined

Singer Reimagined, znamka znana po svojih predelavah legendarnih vozil 911, je na trg postavila nov kronograf za potapljanje, Singer Divetrack. Ta edinstveni mehanski kronograf, predstavljen na tednu ur v Ženevi 2024, združuje inovativnost in funkcionalnost z brezčasnim dizajnom. Z značilnostmi, kot so centralni rotacijski disk za 24-urno označevanje in posebna zasnova za spremljanje intervalov na površini, Divetrack postavlja nova merila v svetu potapljaških ur.

V svetu, kjer tehnologija sreča tradicijo, se redko znajdejo izdelki, ki zares premaknejo meje. Singer Reimagined, podružnica priznanega podjetja, ki oživlja vintage avtomobile 911, je to mejo prestopila z uvedbo svoje najnovejše kreacije: Divetrack. Ta kronograf za potapljanje ni le tehnološko čudo, ampak je tudi estetski presežek, ki združuje funkcionalnost z neprimerljivim slogom.

Singer Reimagined ni tujec v svetu inovacij, a z Divetrackom so presegli pričakovanja. Ura, ki jo poganja gibanje AgenGraphe, prinaša svež veter v tradicionalno oblikovanje potapljaških ur. Centralni rotacijski disk z triangulacijo za 24-urno označevanje in dvojno funkcijo za označevanje intervalov na površini je ključna inovacija. Ta zasnova je kritična za potapljače, saj omogoča, da se med potopi absorbiran dušik varno razprši.

Foto: singer reimagined

Elegantna robustnost

Ohišje iz titana, nerjavečega jekla in safirnega kristala dodaja uri Divetrack ne samo robustnost, ampak tudi eleganco. Z združitvijo teh materialov Singer Reimagined dokazuje, da lahko ura za potapljanje izstopa ne le po funkcionalnosti, ampak tudi po dizajnu. Skrita funkcija 12-urnega številčnika pod rotacijskim obročem pa je kot češnja na vrhu torte inovativnosti.

Dzajn, ki presega globine

Z oranžno minutno kazalco in neprekinjenim sekundnim kazalcem, ki označujeta trajanje potopa, Divetrack ni samo orodje, ampak tudi izjava. Ura je zasnovana tako, da se prilega tako elegantnim kot avanturističnim dušam, ki cenijo preciznost in slog.

Foto: singer reimagined
Foto: singer reimagined
V Singer Reimagined so z Divetrackom postavili nov standard za potapljaške ure, ki združujejo funkcionalnost, vzdržljivost in neizpodbitni slog. Ta kronograf ni samo ura; je dokaz, da ko se tehnologija in tradicija združita z inovacijo in dizajnom, lahko nastane nekaj resnično izjemnega.

Ta revolucionarni kronograf za potapljanje se ponaša ne le z edinstveno zasnovo in tehnično dovršenostjo, ampak tudi z ekskluzivnostjo, ki jo narekuje omejena izdaja. S samo 25 kosi, ki bodo na voljo letos, vsak po ceni 85.000 švicarskih frankov (brez davkov), Divetrack ni le ura, temveč simbol prestiža in izjemnosti.


Ta cenovna postavka ni zgolj odraz stroškov materialov ali izdelave; je odraz neizmerne vrednosti, ki jo prinaša inovativnost in unikatnost. Cena 85.000 švicarskih frankov odseva zavezanost znamke Singer Reimagined k ustvarjanju izjemnih izdelkov, ki ne samo da določajo čas, ampak tudi postavljajo mejnike v tehnologiji in oblikovanju. Vsak kos v omejeni seriji je tako več kot ura; je dediščina, ki jo je mogoče ceniti skozi generacije.

Z ekskluzivno izdajo le 25 kosov, Singer Divetrack transcendirira tradicionalne koncepte urarstva in postavlja nov standard v luksuznem segmentu. Za tiste, ki iščejo nekaj resnično edinstvenega in so pripravljeni plačati premijo za to privilegij, Divetrack ponuja neprimerljivo kombinacijo funkcionalnosti, estetike in redkosti. Ta kronograf ni zgolj naprava za merjenje časa, ampak živi dokaz, kako daleč lahko inženirska inovativnost in umetniška vizija pripeljeta v svetu visoke ure.

Dodatne Informacije

singerreimagined.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.