fbpx

Google Maps AI: tri nove umetno inteligenčne funkcije, ki bodo spremenile, kako dojemate svet okoli sebe

Google Maps uvaja revolucionarne posodobitve

Google Maps AI
Foto: Henry Perks / Unsplash
Zadnjič posodobljeno:

Z najnovejšo nadgradnjo - Google Maps AI - Google Maps, ki vključuje tri nove funkcije, podprte z umetno inteligenco, bo načrtovanje vaših potovanj in odkrivanje skritih kulinaričnih biserov postalo bolj intuitivno in osebno. Odkrijte, kako bo ta tehnološki preobrat spremenil vaš način raziskovanja sveta.

Ste že kdaj obiskali novo mesto in si želeli, da bi imeli lokalnega vodiča, ki bi vam pokazal skrite dragulje? Zadnje posodobitve Google Maps, ki jih poganja umetna inteligenca – Google Maps AI, prinašajo prav to – vaš digitalni vodič po mestu, ki se nenehno uči in prilagaja vašim željam.


Google Maps ne počiva na lovorikah. Z najnovejšimi funkcijami, ki jih poganja umetna inteligenca, aplikacija obljublja, da bo spremenila način, kako iščemo in odkrivamo nove destinacije. Prva Google Maps AI funkcija prinaša personalizirane sezname priporočil v izbranih mestih, ki temeljijo na znanju lokalnih poznavalcev in priljubljenih spletnih virov, kot so Lonely Planet in Open Table. Druga funkcija Google Maps AI omogoča uporabnikom, da odkrijejo trendovske restavracije, ki so nedavno pridobile na priljubljenosti, medtem ko tretja funkcija Google Maps AI olajša ustvarjanje, organiziranje in deljenje lastnih seznamov zanimivosti in restavracij. Poleg tega bo novi dizajn aplikacije poskrbel za svež in pregleden uporabniški vmesnik, ki olajša navigacijo.

Foto: Mika Baumeister / Unsplash

Druge napredne in nove funkcije – Google Maps AI

Google Maps predstavlja izboljšave, ki izkoriščajo umetno inteligenco za boljšo uporabniško izkušnjo, vključno s Conversational Search za podrobno iskanje lokacij, Immersive View za 3D predogled poti, Lens v Mapah za prepoznavanje objektov skozi kamero, iskanje s pomočjo fotografij za vizualno iskanje lokacij, napredno navigacijo z boljšim vodenjem po pasovih in informacijami o prometu v realnem času ter podrobnimi informacijami o polnilnih postajah za električna vozila, kar omogoča lažje načrtovanje poti za voznike električnih vozil.


Google Maps AI z najnovejšimi posodobitvami, ki jih poganja umetna inteligenca, postavlja nove standarde za navigacijske aplikacije. Z obljubo, da bodo vaše popotniške izkušnje postale še bolj osebne, intuitivne in navdihujoče, Google Maps ostaja nepogrešljiv spremljevalec vsakega raziskovalca. Prepustite se čarom tehnologije in pustite, da vas Google Maps popelje na potovanje, polno odkritij.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.