Jesensko listje, kot slikarsko platno
V zraku · buzz buzz

Večina umetnikov se po pripomočke za slikanje odpravi v trgovino s pripravami za likovno ustvarjanje. Tudi Joanna Wirażka, a tam si nakupi le umetniški pribor in barve, medtem ko svoja slikarska platna poišče kar v gozdu ali parku. Poljska umetnica namreč slika na liste. A ne na liste papirja, ampak rastlinske liste, ki jih bo zdaj, jeseni, kot listja in trave. Wirażka s tem, ko jih spreminja v izjemne slike, poskrbi, da ves ta dar narave ne gre v nič.

Ko jeseni listje začne odpadati, poljska umetnica Joanna Wirażka poskrbi, da ti ne gredo v nič. Odpadlo listje namreč uporablja kot slikarsko platno. Jesensko listje, ki je že samo po sebi svojevrstna umetnina, z akrilnimi barvami spreminja v čudovite stvaritve, ki ji v povprečju vzamejo tri ure časa.

PREBERITE ŠE: Jesenska doživetja ali Kaj vse moraš narediti to jesen

Si tudi ti že kdaj poskusil/-a kaj podobnega? Ne? Ni treba, da vsako leto barvaš samo pirhe.

Jesensko listje kot slikarsko platnoOdpri galerijo
Zveza 6 nasvetov, kako kar najhitreje preboleti razpad zveze Melania Trump v družbi soproga in sina. Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike? Ljubezen na prvi poljub Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub? cover-zaljubljen-par Hedonizem pri visokih obratih: je to najsrečnejši par na svetu? ·