Kalamazoo Hybrid Fire Grill so sanje vsakega žar entuziasta.
Utrip mesta · dom

Če spomladansko sonce na plano privabi martinčke, poletno sonce ljubitelje žara. In če ste morda mislili, da vaš žar raztura, potem si poglejte mrcino, ki se ji reče Kalamazoo Hybrid Fire Grill, Kalamazoojev hibridni žar, ki deluje na oglje (les) in plin, je pa tudi prekajevalec (”BBQ smoker”). Vzidljiv ali samostoječ, v vsakem primeru boste imeli zaradi njega vse piknike pri vas doma.

Glomazni Kalamazoo Hybrid Fire Grill je profesionalni žar za vse vrste peke. Je žar, zaradi katerega bo v toplih mesecih samevala vaša kuhinja, v okolici hiše pa dišalo po čevapčičih, kotletih,… Za preprosta žar opravila uporablja 6,4 kilogramske gorilnike, če želite preklopiti na ogenj oziroma oglje, pa je za to rezerviran poseben predal. Omogoča peko na žaru, praženje in prekajevanje, prav tako uporabo praktično katerega koli goriva.

PREBERITE ŠE: Burnie – prenosljivi 100% naravni žar

Žar iz nerjavečega jekla je oblikovan, zvarjen, sfiniširan in sestavljen ročno v kraju Kalamazoo v Michiganu (ZDA).

Kalamazoo Hybrid Fire Grill so sanje vsakega žar entuziasta.Odpri galerijo
proto-1-1030x667 2 NuDock: LED-lučka, ki polni iPhone, pametno uro Apple Watch in druge USB naprave Trillium je več kot samo viseča mreža. Trillium – viseča mreža za tri, ki je lahko tudi prenosna drevesna hiška kolaž Modni trend: Gingham potisk za pomlad / poletje 2015 Pisarniški stol Siren Sodoben pisarniški stol v svežih barvnih kombinacijah