Casio Pro Trek
V zraku · tehnologija · pametne ure

Hribolazcem, tekačem, potapljačem in ostalim avanturistom se lahko smeji. Med vas je namreč prišla nova igračka, nova pametna ura, ki bo vaše pustolovščine še bolj začinila. V primerjavi s predhodnico (F10) ima model WSD – F20 kar nekaj izboljšav, ena izmed njih je tudi GPS-funkcija. Poglejmo, s čim vse so še opremili novi Casio Pro Trek.

Če potrebujete takšno uro, ste najbrž ves čas na poti. Bodisi v gorah bodisi v divjini in takšni kraji zahtevajo odlično orientacijo, še lažje pa je, če imate s seboj dober zemljevid. Pro Trek vam zdaj ponuja barvno različico zemljevida sveta, ki ga lahko uporabljate brez internetne povezave. Z aplikacijo Location memory si kraje, ki ste jih ali jih še boste obiskali, lahko označite ter dodate komentar. Ura ima robustno ohišje z zaščito za tipke, rahlo višji okvir ter tipke “Tool”, “Power” in “App”. Aplikacije, ki jih boste našli na uri, so namenjene predvsem pohodništvu, ribolovu, teku in smučanju. Pro Trek je opremljena tudi z barometrom, kompasom in merilnikom pospeška. Z aplikacijo “Tool” boste lahko spremljali prehojeno razdaljo, nadmorsko višino, čas sončnega vzhoda oz. zahoda in ostale uporabne informacije. F20 ima dvojni vodotesni LCD-zaslon na dotik, ki je izjemno energijsko varčen.

PREBERITE ŠE: PAMETNA URA GARMIN QUATIX 5 MARINE

Cena za uro je 440 evrov.

Galerija slik: Pametna ura Casio Pro Trek

Casio Pro TrekOdpri galerijo
cover-garmin Pametna ura Garmin Quatix 5 Marine cover-montblanc Pametna ura Montblanc Summit – klasična navzven, moderna navznoter Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Pametna ura TAG Heuer Connected Modular 45 TAG Heuer Connected Modular 45 – modularna pametna ura za debele denarnice · ·