cover-porocni-prstan
V zraku · buzz buzz

Kadar zaljubljeni pari iščejo poročne prstane, so najpogosteje pozorni na material, dizajn in vgrajene drage kamne. Le redkokdo pa išče nekonvencionalne, posebne poročne prstane, ki bi funkcionirali na popolnoma drugačen način. Preberite si, kakšni so lahko poročni prstani za aktivne moške.

Poročni prstani so za marsikatero žensko najboljši nakit, za moškega pa zgolj nepraktična nočna mora. Hitro se izgubijo, med moškimi opravili, ki terjajo določeno mero umazanije, se takoj umažejo, poleg tega pa je težko najti dober moški dizajn. Rešitev za takšne tegobe so zagotovo poročni prstani za aktivne moške: McWhiney Designs Active Wedding Rings. Narejeni so iz titana, ki se sicer uporablja za izdelavo letal. Prstan je mogoče odpreti in zapreti s preprostim vzvodom. To je še posebej priročno za vse športne in praktične moške, ki morajo prstan ves čas snemati s prsta. Poročni prstani za aktivne moške so na voljo od približno 1000 evrov dalje. Kako so izdelani, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.

PREBERITE ŠE: Kaj o tebi povedo materina znamenja?


shutterstock_581379169 9 nagravžnih stvari, ki se skrivajo v hrani shutterstock_440193967 Zakaj imajo moški tako radi izbočene zadnjice? joey-nicotra-686940-unsplash 13 privlačnih lastnosti žensk, ki jim moški ne morejo reči “ne” cover-občutljivi 10+ stvari, ki jih bolj občutljivi ljudje ne smemo pozabiti