Motorne sani Whitefox
Utrip mesta · mobilno

Na motorne sani verjetno niste nikoli gledali kot na družinsko vozilo, s katerim bi se odpravili na nedeljski izlet. To se kani v prihodnje spremeniti. Kanadsko podjetje Imaginactive je namreč izdelalo konceptne motorne sani za avanturistično naravnane družine.

Whitefox so družinske motorne sani kanadskega podjetja Imaginactive. Gre za osebne motorne sani za štiri osebe, namenjeno preganjanju po belih poljanah, ki jih poganja 165-konjski Rotaxov motor 850 E-TEC. Pospešujemo in zaviramo z ročicama ob volanu.

PREBERITE ŠE: Aurora Bubble Sled: panoramske sani za edinstven ogled severnega sija

Imaginactive je prepričan, da obstajajo kupci za tovrstna vozila in definitivno lahko prikimamo dejstvu, da bi si s tovrstnimi sanmi dodobra popestrili zimo. Sedeži so ogrevani, topel zrak piha v predelu nog, seveda pa ne manjka prostor za shranjevanje smuči in snowboarda. Karoserija je izdelana iz polietilena visoke gostote, okvir pa iz aluminija. Namesto prednjih smuči lahko namestimo kolesa, če naletimo na teren, kjer vlada pomanjkanje snega.

Galerija – motorne sani Whitefox:

Motorne sani WhitefoxOdpri galerijo

Novi Ford GT (2017) Novi Ford GT (2017) – samo za gledanje Odnašanje avtomobila na poledenelem cestišču. Nasveti za varno zimsko vožnjo – kaj storiti, ko začne avto zaradi poledice zanašati? maxresdefaultqadqds Kolo Lopifit – tekalna steza na dveh kolesih Prva solarna cesta na svetu. V Franciji zrasla prva solarna cesta na svetu · · ·