Whitefox – družinske motorne sani

Motorne sani Whitefox

Na motorne sani verjetno niste nikoli gledali kot na družinsko vozilo, s katerim bi se odpravili na nedeljski izlet. To se kani v prihodnje spremeniti. Kanadsko podjetje Imaginactive je namreč izdelalo konceptne motorne sani za avanturistično naravnane družine.

Whitefox so družinske motorne sani kanadskega podjetja Imaginactive. Gre za osebne motorne sani za štiri osebe, namenjeno preganjanju po belih poljanah, ki jih poganja 165-konjski Rotaxov motor 850 E-TEC. Pospešujemo in zaviramo z ročicama ob volanu.

PREBERITE ŠE: Aurora Bubble Sled: panoramske sani za edinstven ogled severnega sija

Whitefox je nova igračka za zimo.
Whitefox je nova igračka za zimo.

Imaginactive je prepričan, da obstajajo kupci za tovrstna vozila in definitivno lahko prikimamo dejstvu, da bi si s tovrstnimi sanmi dodobra popestrili zimo. Sedeži so ogrevani, topel zrak piha v predelu nog, seveda pa ne manjka prostor za shranjevanje smuči in snowboarda. Karoserija je izdelana iz polietilena visoke gostote, okvir pa iz aluminija. Namesto prednjih smuči lahko namestimo kolesa, če naletimo na teren, kjer vlada pomanjkanje snega.

Galerija – motorne sani Whitefox:

Dodatne Informacije

Več informacij:
imaginactive.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW M4 GT3: za tiste dni, ko si zaželite piste